29.10.11

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Jet Ski - Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το πρώτο σκέλος του 6ου αγώνα

Ενα τρίωρο εντυπωσιακό θέαμα προσέφεραν περίπου 30 οδηγοί από όλη την Ελλάδα, σήμερα Σάββατο 29 Οκτωβρίου στις 12 το μεσημέρι, πραγματοποιώντας αγώνες jet ski στον Προλιμένα της Καλαμάτας.
Μεγάλες ταχύτητες, εναλλαγές στην κατάταξη και σλάλομ που έκοβαν την ανάσα, ήταν κάποια από τα κύρια χαρακτηριστικά τού 6ου αγώνα του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Jet Ski, που διοργανώθηκε στην πόλη της Καλαμάτας από τον Πανελλήνιο Όμιλο Jet Sport (HJSBA - Ηellenic Jet Sports Boating Association) και το Δήμο Καλαμάτας, σε συνεργασία με το Ν. Ο. Καλαμάτας Ποσειδών και το ΝΑΣΚ Αίολο.
Μετά το πέρας του αγώνα πραγματοποιήθηκαν σε πολύ ευχάριστο κλίμα οι απονομές στους νικητές του πρώτου σκέλους και διοργανωτές, οδηγοί και θεατές ανανέωσαν το ραντεβού τους για αύριο, Κυριακή, που θα πραγματοποιηθεί το δεύτερο και τελευταίο σκέλος του 6ου αγώνα του Πανελληνίου Πρωταθλήματος, το οποίο αναμένεται να είναι ακόμα πιο ανταγωνιστικό...
Αναλυτικά αποτελέσματα ανα κατηγορία:
Novice Stock
1. Μαργιούκλας Παναγιώτης(No 4)
2. Περιβολάς (No 9)
3. Κωνσταντινίδης (No 111)
Novice Limited
1. Σταθουλόπουλος Χρήστος (No 27)
2. Νίκος Τομαράς (No 69)
3. Χατζηιωαννίδης Νίκος(No 9)
Pro -ski
1. Μαλλούχος Ακης (No 1)
2. Αντωνόπουλος (No 7)
3. Λυγνός Λευτέρης(No 66)
Kalamata amateur
1. Αθανασόπουλος Λάμπρος (No 69)
2. Πουλής Ηλίας (No 1)
3. Κοκκίνης Βαγγέλης (No 12)
Open Runabout
1. Πολίτης Παντελής (Νο 111)
2. Βασιλειάδης Χρήστος (Νο 88)
3. Λυγνός Λευτέρης (Νο 8)
Ιδιαίτερες ευχαριστίες αναφέρθηκαν από την Οργανωτική Επιτροπή στο Δήμο Καλαμάτας, το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καλαμάτας, το Λιμενικό Ταμείο, τους Ναυτικούς Ομίλους, το ΕΚΑΒ και την Ελληνική Ομάδα Διάσωσης για την άριστη συνεργασία και φυσικά στους χορηγούς που στήριξαν αυτή τη σημαντική εκδήλωση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου