13.10.11

«ELENA KELESSIDI AND FRIENS» από την Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας !

Με επιτυχία στέφθηκε η Μουσική Φιλανθρωπική Εκδήλωση με τίτλο «ELENA KELESSIDI AND FRIENS», που διοργάνωσε στο Θέατρο του Κολλεγίου Αθηνών- Κολεγίου Ψυχικού η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων που διοργανώνει κάθε χρόνο η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας τον μήνα Οκτώβριο, ο οποίος έχει οριστεί ως Ευρωπαϊκός μήνας καταπολέμησης του καρκίνου του μαστού,.
Περά από την ενημέρωση των γυναικών για τον καρκίνο του μαστού η εκδήλωση είχε ως σκοπό την εξεύρεση πόρων για τη συνέχιση της λειτουργίας του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με καρκίνο του μαστού «Έλλη Λαμπέτη» της ΕΕΜ. Το Κέντρο όπως ήδη είναι γνωστό παρέχει τις υπηρεσίες του δωρεάν από τον Απρίλιο του 2002 στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού και στα μέλη των οικογενειών τους.
Στην ξεχωριστή αυτή βραδιά οι καλλιτέχνες του λυρικού τραγουδιού Έλενα Κελεσίδη soprano, Filippo Polinelli βαρύτονος, Anna Victorova mezzo σοπράνο, Βασιλική Καραγιάννη σοπράνο, με τη συνοδεία του μαέστρου John Apeitos στο πιάνο ερμήνευσαν ένα πρόγραμμα με τις ομορφότερες άριες, ντουέτα και σύνολα από όπερες των Puccini, Bizet, Tchaikovsky, Verdi κ.α. ενώ η Princesse Caroline Murat έπαιξε στο πιάνο Chopin Nocturnes αποσπάσματα.
Η Πρόεδρος της ΕΕΜ, Καθηγήτρια κ. Λυδία Ιωαννίδου-Μουζάκα στον χαιρετισμό που απηύθυνε μεταξύ άλλων τόνισε ότι « η Ελληνική Εταιρεία Μαστολογίας θα κάνει ότι είναι δυνατόν για να μην στερηθούν οι γυναίκες με καρκίνο του μαστού τις δωρεάν υπηρεσίες που προσφέρει το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη τόσο στις ίδιες όσο και στις οικογένειες τους σ΄ αυτή τη δύσκολη οικονομική περίοδο που περνά η χώρα μας».
Χορηγοί της βραδιάς ήταν οι Unilever, Ευρωϊατρική, Chiquita, Dionysos By The Acropolis, Flowerline Ioannidis, Interamerican, Grand Bretagne, Chandris Hotels & Resorts, Boutari, Papaspirou, Λακιώτης Α.Ε, Kafea Α.Ε,
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο εκπρόσωπος του Οικουμενικού Πατριάρχου και εκπρόσωπος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών & Πάσης Ελλάδος Αιδεσιμολογιώτατος π. Ιωάννης Λάμπρου, ο Πρέσβης του Καναδά στην Ελλάδα Mr. William Robert Peck με τη σύζυγό του, ο εκπρόσωπος του Προέδρου του ΛΑΟΣ Βουλευτής Β’ Αθηνών κ. Άδωνης Γεωργιάδης, ο τ. Ευρωβουλευτής κ. Γιώργος Δημητρακόπουλος με τη σύζυγό του Μαρίνα, ανώτεροι δικαστικοί λειτουργοί, μέλη του Δ.Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας καθώς και εκπρόσωποι από τον επιχειρηματικό, καλλιτεχνικό και δημοσιογραφικό χώρο.



ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου