8.10.11

Το ... ατύχημα της αοιδού σε πίστα της Πάτρας !!

Έπεσε το φόρεμα και φάνηκε το στήθος της !!
Η Μαρία Καρλάκη πρωταγωνίστησε πρόσφατα σε εκπομπές και εφημερίδες εξαιτίας της εμπλοκής του ονόματός της σε ερωτικές αγγελίες εν αγνοία της. 
Σήμερα αποκαλύπτεται ένα σπάνιο φωτογραφικό υλικό. Μια άτυχη στιγμή της τραγουδίστριας. Μια στιγμή που όλες οι αοιδοί τρέμουν. Ένα υλικο που ελπίζουμε να μη το δούμε στο μέλλον να χρησιμοποιείται σε ερωτικές αγγελίες απο τυχάρπαστα λαμόγια.
Το κορίτσι αυτό βγάζει μεροκάματο σε γνωστό στέκι της Πάτρας μερικές μέρες την εβδομάδα. Κάποια στιγμή λοιπόν κι ενώ το κέφι είχε απογειωθεί η Μαρία σήκωσε τα χέρια για ν ακολουθήσει, χορεύοντας, το ταξιμάκι του μπουζουκτσή της. Το αποτέλεσμα; Εντυπωσιακό αν και απολύτως φυσικό. Έγινε χαμός. Τα καλάθια με τα λουλούδια έπεφταν βροχή στην πίστα και η Μαρία συνέχισε να τραγουδά χωρίς να έχει αντιληφθεί την... αποκάλυψη για τουλάχιστον δέκα λεπτά μέχρι ένας μουσικός να της κάνει νόημα και να ανεβάσει το φόρεμά της.
Στο μεσοδιάστημα η ζημιά είχε γίνει. Σαράντα σέτ λουλουδιών πάνω της...Αυτά είναι...Είδατε τελικά. Ουδέν κακόν αμιγές καλού!thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου