22.10.11

Πλήθος κόσμου στην κηδεία του Δημήτρη Κοτσαρίδη !

Πλήθος κόσμου έχει συγκεντρωθεί στο νεκροταφείο του Βύρωνα, όπου θα γίνει η κηδεία του 53χρονου οικοδόμου Δημήτρη Κοτσαρίδη, ο οποίος έχασε τη ζωή του την Πέμπτη, κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.
Στο κοιμητήριο του Βύρωνα εκτός από τους συγγενείς και φίλους του 53χρονου βρίσκονται εκατοντάδες συνάδελφοι του και μέλη του ΠΑΜΕ, καθώς και η γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα.
Ο άτυχος άνδρας, πατέρας δύο παιδιών, εδώ και 20 χρόνια αγωνιζόταν με το ΠΑΜΕ. Ο 53χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και, σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του νοσοκομείου, o διαδηλωτής διακομίστηκε από την Αίγλη του Ζαππείου χωρίς σφυγμούς, ενώ δεν έφερε τραύματα. Στο ανακοινωθέν σημειώνεται ακόμη πως έγινε προσπάθεια ανάνηψης χωρίς επιτυχία
Το οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον του οικοδόμου συνδέουν τον θάνατό του με τα χημικά που είχε εισπνεύσει κατά τη διάρκεια των επεισοδίων στο Σύνταγμα.
Στο κοιμητήριο του Βύρωνα συγγενείς και φίλοι του 53χρονου, καθώς και το ΠΑΜΕ, η ΑΝΤΑΡΣΥΑ, η Ένωση Οικοδόμων, η ΚΝΕ, ο Ριζοσπάστης, αλλά και ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς έχουν στείλει στεφάνια στην μνήμη του, ενώ υπάρχει και ένα πανό του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Βύρωνα. Zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου