13.10.11

Μήνυση για ….δονητή-σφάχτη!

Το τρομακτικό περιστατικό συνέβη σε ένα ζευγάρι στη Βόρεια Καλιφόρνια των ΗΠΑ, την ώρα που έκαναν έρωτα χρησιμοποιώντας ως ερωτικό βοήθημα δονητή γνωστής εταιρείας.
Η Έιπριλ Μπονζούρ και ο σύζυγός της κατέθεσαν μήνυση κατά της γνωστής στις ΗΠΑ εταιρείας παραγωγής σεξουαλικών βοηθημάτων την Pipedreams γιατί την ώρα που η Έιπριλ και ο άντρας της έκαναν έρωτα χρησιμοποιώντας δονητή της εταιρείας, η Έιπριλ ένιωσε έναν οξύ πόνο στον κόλπο της, σταμάτησαν την σεξουαλική πράξη και είδαν ότι ο δονητής είχε γεμίσει με αίμα. Στην αρχή νόμισαν πως της είχε έρθει η περίοδός της, όμως η αιμορραγία δεν έλεγε να σταματήσει και όταν κάποια στιγμή η άτυχη γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της ο άντρας της θορυβημένος την πήγε στο νοσοκομείο όπου χρειάστηκε να υποβληθεί σε μεταγγίσεις μέχρι να σταθεροποιηθεί η κατάστασή της .
Το ζευγάρι ζήτησε να αποζημιωθεί από την εταιρεία Pipedreams αλλά η εταιρεία αρνήθηκε ότι φέρει οποιαδήποτε ευθύνη και τώρα τον λόγο έχουν οι δικηγόροι αφού το ζευγάρι κατέθεσε μήνυση διεκδικώντας αποζημίωση μαμούθ.
Την είδηση δημοσιεύει και η αμερικανική Huffington Post που τονίζει ότι το διαφημιστικό μότο της εταιρίας Pipedreams είναι «Εμείς δεν φτιάχνουμε οργασμούς...Τους κάνουμε καλύτερους» iefimerida.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου