15.10.11

ΔΕΝ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ !! Εξετάζουν αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα από τον Νοέμβριο!!

Δεν έφταναν τα δεκάδες χαράτσια που έχουν τινάξει στον αέρα τον οικονομικό προϋπολογισμό των νοικοκυριών, τώρα έχουν το θράσος και την αλητεία να προωθούν και αυξήσεις στα τιμολόγια της ΔΕΗ.
Και ενώ το εισόδημα των ελλήνων πολιτών πλήττεται βάναυσα, σύμφωνα με πληροφορίες...
από τον Νοέμβριο αναμένεται νέα αύξηση στους λογαριασμούς της ΔΕΗ, προκειμένου να καλυφθεί η παραγωγή ανανεώσιμων πηγών ενέργειας!!
Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η αύξηση στα τιμολόγια της ΔΕΗ αναμένεται να επιβαρύνει ένα μέσο νοικοκυριό μέχρι και 10 ευρώ το χρόνο και αυτό γίνεται έτσι ώστε να μπουν χρήματα στο ήδη ελλειμματικό ταμειο των ΑΠΕ.
Την ίδια ώρα, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας εξετάζει ήδη το αίτημα για περαιτέρω αύξηση των τιμολογίων της ΔΕΗ έως και 20% για το 2012, αλλά τις τελικές αποφάσεις για τις πιθανές αυξήσεις αναμένεται να τις λάβει ο υπουργός Περιβάλλοντος, Γιώργος Παπακωνσταντίνου.
Πάντως, η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας είχε προτείνει το μισό από τα τέλη για την ΕΡΤ που πληρώνουμε μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ να πηγαίνουν για την κάλυψη των ελλειμμάτων στο ταμείο των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου