14.10.11

Οι συνδικαλιστές της ΠΟΕ-ΟΤΕ κινούνται μεταξύ Καμόρας και Μαφίας, λέει ο Κουκουλόπουλος

Νωρίς το πρωί μιλώντας σε τηλεοπτική εκπομπή ο Πρόεδρος της ΠΟΕ - ΟΤΑ Θέμης Μπαλασόπουλος, δήλωσε οτι πάει με καλή διάθεση - με διάθεση αποκλιμάκωσης όπως είπε - να συνομιλήσει με τη νέα ηγεσία της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ενωση Δήμων Ελλάδος).
Ωστόσο, στον ΧΥΤΑ Φυλής οι συνάδελφοί του παραμένουν σε θέση μάχης, ενώ στους δρόμους της Αττικής οι λόφοι των σκουπιδιών ολοένα και ψηλώνουν και οι κίνδυνοι για την δημόσια υγεία αυξάνονται με ταχύτατους ρυθμούς.
Την ώρα που ο κ. Μπαλασόπουλος -λεκτικά τουλάχιστον - φαινόταν να βάζει νερό στο κρασί του ο υφυπουργός Εσωτερικών Πάρις Κουκουλόπουλος δήλωνε επίσης σε πρωινή εκπομπή ότι θα παραπέμπονται στο αυτόφωρο όσοι εργαζόμενοι εμποδίζουν την αποκομιδή των σκουπιδιών.
Θα εκδοθεί σε λίγη ώρα υγειονομική διάταξη από τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Λοβέρδο που θα προβλέπει παραπομπή των εργαζομένων στο αυτόφωρο και ποινή φυλάκισης τρεις μήνες σε όσους παρεμποδίζουν την αποκομιδή των σκουπιδιών ή την είσοδο στον ΧΥΤΑ Φυλής, σημείωσε.
Ο υφυπουργός διαβεβαίωσε δε, ότι από σήμερα Παρασκευή θα αρχίσει η αποκομιδή των απορριμμάτων από τους δρόμους. «Σήμερα – ημέρα και όχι νύχτα- θα ξεκινήσουν να μαζεύονται σκουπίδια» διαβεβαίωσε, ενώ δήλωσε ότι η δικαιοσύνη έχει την υποχρέωση να κινηθεί αυτεπάγγελτα.
«Επειδή δεν παρέχονται υπηρεσίες δεν θα πληρωθεί κανένας εργαζόμενος στην ΠΟΕ-ΟΤΕ» επανέλαβε. «Η συνδικαλιστική ηγεσία της ΠΟΕ-ΟΤΕ κινείται μεταξύ Καμόρας και Μαφίας» όχι όμως όλοι οι εργαζόμενοι διευκρίνισε.
Κι ενώ γίνονταν όλα αυτά, ο Πρόεδρος των εργαζομένων του δήμου Αθήνας Βασίλης Πολυμερόπουλος απείλησε ότι «αν η κυβέρνηση βάλει ιδιώτες στην αποκομιδή σκουπιδιών θα χυθεί αίμα στους δρόμους και θα πέσει η κυβέρνηση, θα έχουμε θύματα αν οι εργαζόμενοι χάσουν τη δουλειά τους"

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου