14.10.11

Ήρθε η Ευρωπαϊκή Δύναμη Καταστολής στη Λάρισα;

Η αστυνομία, μετά από τις φήμες που οργίασαν χθες στο διαδίκτυο σχετικά με την Eurogedfor, την ευρωπαϊκή Δύναμη Καταστολής Εξεγέρσεων, έκανε επίσημη διάψευση.
Οι φήμες ήθελαν την Ταξιαρχία να έχει μπει στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και να στρατοπεδεύει στην 110 ΠΜ στη Λάρισα.
Η αστυνομία προσχώρησε σε μία "οργισμένη" διάψευση:
"Σχετικά με δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναπαράγονται σε ηλεκτρονικές ιστοσελίδες και τα οποία αφορούν την έλευση και την παρουσία ευρωπαϊκών δυνάμεων διαχείρισης κρίσιμων καταστάσεων και καταστολής, με την ονομασία «EUROGENDFOR», ανακοινώνεται ότι αυτά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Επιτέλους και η ανευθυνότητα έχει όρια."
Το που έχει κατακλήσει τι διαδίκτυο έχει ως εξής:
"H Eurogendfor πέρασε στην Ελλάδα από την Ηγουμενίτσα. Μία ολόκληρη Ταξιαρχία, αποτελούμενη από Γερμανούς και Ολλανδούς, με πολιτικά ρούχα και βαλιτσάκια με την ένδειξη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων (Eurogedfor) μπήκε στην Ελλάδα μέσω Ηγουμενίτσας και μετακινήθηκε στη Λάρισα, όπου -σύμφωνα με πληροφορίες- στρατοπέδευσε.Ο μόνος χώρος που μπορεί να φιλοξενήσει έναν τέτοιο αριθμό ανδρών είναι το αεροδρόμιο της Π.Α. που πρόσφατα έκλεισε στην Λάρισα. Την επομένη ημέρα της άφιξης των ανδρών της Eurogendfor μπήκαν από την Ηγουμενίτσα φορτηγά (νταλίκες) που μετέφεραν καμουφλαρισμένα (σκεπασμένα) τεθωρακισμένα οχήματα."

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου