21.10.11

Η επιστροφή του Νίκου Ευαγγελάτου !

Το ραδιόφωνο του Flash υπήρξε επί σειρά ετών ένα από τα πιο διακριτά brand names στον χώρο των ερτζιανών, με έμφαση στην αξιόπιστη και σφαιρική ενημέρωση. Πολλοί γνωστοί δημοσιογράφοι βρέθηκαν πίσω από τα μικρόφωνά του, και αρκετοί άλλοι χρησιμοποίησαν τη συχνότητά του ως εφαλτήριο για να οικοδομήσουν μια αξιοπρόσεκτη καριέρα.
Σήμερα, η διοίκηση του Flash επιχειρεί μια επιστροφή στο μέλλον , διαμορφώνοντας μια εξαιρετικά ισχυρή ομάδα κρούσης , στο πλαίσιο της ολικής ανανέωσης του ημερήσιου και εβδομαδιαίου προγράμματος του σταθμού.
Μετά λοιπόν από τον Γιώργο Αυτιά, τον Σπύρο Χαριτάτο, τον Γιώργο Καραμέρο, την Άννα Δρούζα, τον Δημήτρη Στάμου, τον Γιώργο Κύρτσο, τον Θανάση Λάλα, τον Αντώνη Κοκορίκο, την Αγγελική Σπανού, τον Γιάννη Στρατάκη και τον Κώστα Τσιτούνα, στο πρόγραμμα του ραδιοφώνου του Flash έχει προστεθεί πλέον και ο Νίκος Ευαγγελάτος.
Ο εμπνευστής του πετυχημένου ενημερωτικού site newsit.gr θα ξεκινήσει εκπομπές στο ραδιόφωνο του Flash από τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί. Με αποκαλύψεις, κριτική στην εξουσία, και τη συνήθη, αμφίδρομη σχέση με τους ακροατές.statesmen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου