8.10.11

Ο Υπεύθυνος Ασφαλείας της τράπεζας στο αεροδρόμιο ήταν ο «εγκέφαλος» της ληστείας της χρονιάς

Με μία ξαφνική έφοδο το βράδυ σε διαμέρισμα των Εξαρχείων ανακάλυψαν οι άντρες της Ασφάλειας Αττικής το μεγαλύτερο μέρος της λείας από την ληστεία της χρονιάς στο Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος και συγκεκριμένα στο υποκατάστημα της Alpha Bank. Από νωρίτερα το απόγευμα είχαν προσαχθεί από τα Εξάρχεια σαν ύποπτοι για την ληστεία στην Ασφάλεια δύο άντρες, ένας Έλληνας και ένας Έλληνας από την Αλβανία, καθώς επίσης μία γυναίκα.
Στην έφοδο που πραγματοποίησαν στο διαμέρισμα, βρέθηκαν δύο πιστόλια, ένας ηλεκτρικός εκκενωτής, 802 φυσίγγια διαφόρων διαμετρημάτων, αλεξίσφαιρο γιλέκο, 50 δεσμοταινίες τράπεζας και 739.530 €, 8.990 λίρες Αγγλίας,31.000 δολάρια ΗΠΑ, 16.000 €, διάφορες ηλεκτρονικές συσκευές, συσκευές κινητής τηλεφωνίας.
Τα ξημερώματα συνελήφθησαν άλλοι δύο Έλληνες στα Εξάρχεια, όπου σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα τους ενός βρέθηκαν άλλα 293.880 € και ένα ψεύτικο πιστόλι. Τα περισσότερα από τα χρήματα προέρχονται από την ληστεία στην Alpha Bank, ενώ εξετάζεται η προέλευση των υπολοίπων. Αξίζει να σημειωθεί, ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο ίδιος Υπεύθυνος Ασφαλείας της Τράπεζας ήταν και ο εγκέφαλος της ληστείας της χρονιάς.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου