27.10.11

Μπαράζ ληστειών σήμερα στην Αττική

Ένοπλη ληστεία σε χρηματαποστολή και άλλες τέσσερις, σε ασφαλιστικό πρακτορείο, σε τράπεζα, σε κοσμηματοπωλείο και σε κατάστημα γρήγορου φαγητού, σημειώθηκαν μετά το μεσημέρι στην Αττική.

Στις 12.30, δύο άγνωστοι ακινητοποίησαν με την απειλή πιστολιών υπάλληλο χρηματαποστολής, που έβγαινε από το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς, στη λεωφόρο Αγίου Δημητρίου 173, στον 'Αγιο Δημήτριο, του άρπαξαν μια βαλίτσα με χρήματα και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Μισή ώρα αργότερα, δύο ένοπλοι εισέβαλαν σε ασφαλιστικό πρακτορείο στη λεωφόρο Συγγρού 236 στην Καλλιθέα, άρπαξαν άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγαν με μοτοσικλέτα.

Στις 2 μετά το μεσημέρι, άγνωστος λήστεψε με την απειλή πιστολιού το υποκατάστημα της Τράπεζας Πειραιώς στην οδό Μαρίνου Αντύπα 35 στο Νέο Ηράκλειο, αρπάζοντας άγνωστο χρηματικό ποσό και διέφυγε πεζή.

Λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, δύο νεαροί τσιγγάνοι, άρπαξαν άγνωστο ποσό, με την απειλή μαχαιριού, από ταχυφαγείο στην οδό Γ.Παπανδρέου 159 στη Μεταμόρφωση, ενώ το μπαράζ των ληστειών έκλεισε στις 5.20 με την εισβολή τεσσάρων ατόμων σε κοσμηματοπωλείο στην οδό Φορμίωνος 206 στο Βύρωνα. Οι δράστες ακινητοποίησαν με σωματική βία την ιδιοκτήτρια, άρπαξαν χρυσαφικά άγνωστης αξίας και διέφυγαν με ΙΧ φορτηγό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου