28.10.11

ΠΡΟΚΛΗΣΗ - Μοιράζουν ...Υπερωρίες για αποσμένους σε γραφεία βουλευτών από το Υπ. Εθνικής Άμυνας

Τη στιγμή, που κόβονται δραστικά οι μισθοί και οι συντάξεις των εν ενεργεία και των εν αποστρατεία αξιωματικών-όπως άλλωστε και των άλλων μισθωτών και συνταξιούχων-το υπουργείο Εθνικής Άμυνας εκταμιεύει χιλιάδες ευρώ για να πληρώσει υπερωρίες και οδοιπορικά πολιτικών υπαλλήλων, που είναι αποσπασμένοι σε γραφεία βουλευτών και πολιτικών κομμάτων !
Όπως αποκάλυψε το onalert.gr, με έγγραφα που αλίευσε από την επίσημη ιστοσελίδα της "διαύγειας", ο ελληνικός λαός πλήρωσε περίπου 7.500 χιλιάδες ευρώ για υπερωρίες και περίπου 8.500 χιλιάδες ευρώ για οδοιπορικά, σε τέσσερις πολιτικούς υπαλλήλους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας που είναι αποσπασμένοι σε... γραφεία βουλευτών και πολιτικών κομμάτων. Τα ποσά αυτά αφορούν το δεύτερο εξάμηνο του 2011.
Τι έχει άραγε να πει για όλα αυτά ο αρμόδιος υπουργός Πάνος Μπεγλίτης, που τόσο πολύ κόπτεται για την δημοσιονομική πειθαρχία; Τί είδους υπερωρίες κάνουν οι αποσπασμένοι στα κομματικά γραφεία και γιατί παίρνουν οδοιπορικά; Και ασφαλώς, είναι δυνατόν να συνεχίζονται τέτοιου είδους πελατειακές σχέσεις και να δημοσιεύονται μάλιστα στη "διαύγεια'', χωρίς να ιδρώνει κανενός το αυτί;

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου