15.10.11

Συνεχίζει να προκαλεί ο Θύμιος !

Να απαγκιστρωθούν από τους νταβατζήδες !!
Ανεβάζει τους τόνους ο Θύμιος Λυμπερόπουλος, μια μέρα μετά τη διαγραφή του από τον Αντώνη Σαμαρά.
Μιλώντας στον real fm, ο γαλάζιος συνδικαλιστής απάντησε στη φημολογία περί "σικέ" διαγραφής λέγοντας "είναι πραγματική η διαγραφή μου και είναι η καλύτερη απόδειξη ότι υπηρετώ τον κλάδο μου ενώ αν θέλετε να μάθετε τους λόγους της, ρωτήστε το σύστημα που ελέγχει τη ΝΔ".
Ο κ. Λυμπερόπουλος δήλωσε πως είχε προτείνει να παραιτηθεί πριν από ένα μήνα αλλά στελέχη της ΝΔ τον είχαν αποτρέψει για να μην προσβληθεί ο πρόεδρος όπως είπε και συνέχισε: "Δεν μπορώ να υπηρετήσω μια κοινωνία που είναι στους δρόμους με καθωσπρέπει συμπεριφορές. Δεν πειθαρχώ. Πιστεύω ότι ο Αντώνης Σαμαράς αξίζει άλλη συμπεριφορά από την κοινωνία αλλά αυτήν την ώρα τα μηνύματα είναι εχθρικά γαι εκείνον".
Ο κ. Λυμπερόπουλος κατήγγειλε ότι η διαγραφή του είχε προαναγγελθεί μία μέρα πριν από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης και ζήτησε "να απαγκιστρωθεί το πολιτικό σύστημα από τους νταβατζήδες"."Γι΄αυτό έπεσε ο Καραμανλής, γιατί τα έβαλε μαζί τους" υποστήριξε ο κ.Λυμπερόπουλος.
Ο πρόεδρος των ταξιτζήδων προανήγγειλε νέο γύρο κινητοποιήσεων στον υπέρτατο βαθμό τονίζοντας ότι δεν θα υπάρξει υποχώρηση του κλάδου σε αυτούς που γυρνάνε στα γραφεία των υπουργών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου