14.10.11

ΕΣΗΕΑ: 24ωρη απεργία των ΜΜΕ στις 18-10-2011

Εικοσιτετράωρη απεργία σε όλα δημόσια, δημοτικά και ιδιωτικά ΜΜΕ (εφημερίδες, τηλεόραση, περιοδικά, ραδιόφωνα, διαδίκτυο, πρακτορεία) την Τρίτη 18 Οκτωβρίου κήρυξε η ΕΣΗΕΑ.
Η Ενωση καλεί παράλληλα όλους τους εργαζόμενους να συμμετάσχουν στην κοινή συγκέντρωση και πορεία, που θα πραγματοποιηθεί με τις Ομοσπονδίες ΠΟΕΣΥ ΠΟΣΠΕΡΤ ΠΟΕΠΤΥΜ και Ομοσπονδία Τύπου και Χάρτου την ίδια μέρα στις 11 το πρωί, μπροστά από τα γραφεία της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20).
Η ΕΣΗΕΑ κάνει λόγο για «λυσσαλέα επίθεση» σε βάρος των εργαζομένων στα ΜΜΕ από την κυβέρνηση, την τρόικα και την εργοδοσία, καταγγέλλοντας ότι «μαζί με την κατάργηση κάθε ασφαλιστικού και εργασιακού δικαιώματος επιδιώκουν με την τρομοκρατία τους να φιμώσουν την ενημέρωση των πολιτών».
«Στους εκβιασμούς και στην τρομοκρατία τους, οφείλουμε να αντιτάξουμε την αγωνιστικότητά μας μέχρι τέλους. Κανείς μόνος του στην κρίση», αναφέρει σε σχετική της ανακοίνωση και ζητεί από τους δημοσιογράφους να προβάλουν τη γενική κινητοποίηση της 19ης και της 20ης Οκτωβρίου 2011 από τα ΜΜΕ, στα οποία εργάζονται και να ενισχύσουν με την παρουσία τους τις απεργιακές συγκεντρώσεις των συνδικάτων.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου