8.10.11

«Βουτιά» της θερμοκρασίας έως 11 βαθμούς !!

Ραγδαία πτώση του υδράργυρου προβλέπει η ΕΜΥ για το Σαββατοκύριακο. Με έκτακτο δελτίο της προειδοποιεί για ισχυρές βροχές και καταιγίδες, θυελλώδεις ανέμους από το μεσημέρι του Σαββάτου και σημαντική πτώση της θερμοκρασίας κυρίως την Κυριακή και τη Δευτέρα.
Οι άνεμοι θα είναι νότιοι ισχυροί και την Κυριακή θα φτάσουν ως τα 9 μποφόρ στο Αιγαίο, ενώ σταδιακά θα γίνουν δυτικοί ή και βόρειοι, χωρίς να υποχωρήσουν σε ένταση, μέχρι τη Δευτέρα.
Η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει σημαντικές μεταβολές το Σάββατο αλλά αναμένεται να υποχωρήσει σημαντικά την Κυριακή, 7 ως 11 βαθμούς Κελσίου, κυρίως στα δυτικά, ενώ τη Δευτέρα θα γίνει αισθητή η υποχώρησή της και στις υπόλοιπες περιοχές της χώρας.
Αναλυτικότερα:
• το Σάββατο βροχές και καταιγίδες θα εκδηλωθούν αρχικά στη δυτική Ελλάδα, τη δυτική Κρήτη και το ανατολικό Αιγαίο, οι οποίες τις βραδυνές ώρες και κυρίως τη νύχτα θα ενταθούν και θα επεκταθούν σε ολόκληρη σχεδόν τη χώρα.
• την Κυριακή η κακοκαιρία θα συνεχιστεί, με βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές και χιόνια στις ορεινές περιοχές της βόρειας Ελλάδας.
• την Δευτέρα τα έντονα καιρικά φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά στα ανατολικά και νότια και βαθμιαία θα εξασθενήσουν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου