30.9.11

Ο Παν.Αλευράς στον ξενώνα του ΚΕΘΕΑ «ΚΥΤΑΡΟ» !!

Σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε Μεσσηνίας Παναγιώτης Αλευράς, επισκέφτηκε το ξενώνα του ΚΕΘΕΑ «ΚΥΤΑΡΟ», στην Σπερχογεία.
Αρχικά ,συνομίλησε με τα μέλη που παρακολουθούν το πρόγραμμα, τα οποία του περιέγραψαν, το πόσο σημαντικό στήριγμα για την θεραπεία τους είναι η κοινότητα, τον τρόπο λειτουργίας του προγράμματος , τις δραστηριότητες τους και ζήτησαν την βοήθεια της Περιφέρειας, για την επανένταξή τους στην κοινωνία.
Ο Αντιπεριφερειάρχης τους επαίνεσε για την εικόνα που η κοινότητα παρουσιάζει από οργανωτικής αλλά και κτηριακής πλευράς.
Σε πρόταση των μελών της κοινότητας, να αναλάβουν πρωτοβουλία για την δημιουργία μια βιολογικής καλλιέργειας, σε έκταση που οι υπεύθυνοι προσπαθούν να εξεύρουν, τους διαβεβαίωσε ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα τους καθοδηγεί με τις γνώσεις του καθώς επίσης και με την παροχή τεχνικής βοήθειας από γεωπόνους της Π.Ε Μεσσηνίας, για την δημιουργία ενός τέτοιου βιολογικού χώρου.
Στη συνέχεια οι υπεύθυνοι της κοινότητας του ΚΕΘΕΑ , Παπαδόπουλος Χρ. Αναπληρωτής υπεύθυνος Ανάπτυξης, Ζαχαράκη Μαίρη υπεύθυνη προγράμματος, Ταμπάκη Αγγελική υπεύθυνη προσωπικού εκπαίδευσης και Κομνηνός Γ. υπεύθυνος προσωπικού -θεραπείας, του εξέθεσαν το σημαντικότερο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσει η κοινότητα, λόγο της μείωσης κατά το 51% της χρηματοδότησης της .
Ο κ. Αλευράς ,ανέφερε ότι το θέμα αυτό το γνωρίζει πολύ καλά και στο ερχόμενο περιφερειακό συμβούλιο , που θα πραγματοποιηθεί την Δευτέρα 3 Οκτωβρίου θα συζητηθεί το θέμα εκτενέστερα , με σκοπό την καλύτερη δυνατή λύση.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου