16.9.11

Μπερλουσκόνι: «Χοντροκώ... και αγ... η Μέρκελ»!

Κάνεις δε μπορεί να πλήξει με τον Σίλβιο Μπερλουσκόνι! Ίσως βέβαια η Άνγκελα Μέρκελ, την οποία «στόλισε» για τα καλά σε κάποιο από τα «μπουνγκα-μπούνγκα» πάρτι του, να μην έχει την ίδια γνώμη...
Γαργαλιστικά και άκρως ενδιαφέροντα τα αποσπάσματα από τις υποκλοπές των τηλεφωνημάτων των μελών του δικτύου που προμήθευε τον «καβαλιέρε» με αισθησιακές παρουσίες στα διαβόητα «μπούνγκα-μπούνγκα» πάρτι του στη βίλα του στο Άρκορε.
Την ώρα που η Ιταλία βρίσκεται αντιμέτωπη με μια σοβαρή οικονομική κρίση και τα μέτρα λιτότητας που υιοθέτησε η κυβέρνησή του προκαλούν κύμα κοινωνικών αντιδράσεων, ο Μπερλουσκόνι καλείται να αντιμετωπίσει μια ακόμη κρίση.
Στον ιταλικό Τύπο κυκλοφόρησε απομαγνητοφωνημένη συνομιλία του Ιταλού πρωθυπουργού με διευθυντή εφημερίδας, στην οποία ο Μπερλουσκόνι αποκαλεί τη Γερμανίδα καγκελάριο, Άνγκελα Μέρκελ, «χοντροκώ... που κανείς δεν την πηδ...»!
Πέντε Ιταλοί πολιτικοί της αντιπολίτευσης χαρακτήρισαν σε γραπτή δήλωσή τους «απαράδεκτο» να κάνει ένας ηγέτης χυδαία σχόλια για την εμφάνιση μιας γυναίκας, πόσω μάλλον της Γερμανίδας καγκελάριου.
Υπάρχουν κι άλλα που «πονοκεφαλιάζουν» τον Μπερλουσκόνι: οι καταγγελίες πως προσέφερε ανταλλάγματα για σεξ! Σύμφωνα με τις έως τώρα διαρροές, ο άνθρωπος που προμήθευε τον Ιταλό πρωθυπουργό με ιερόδουλες είχε υποσχεθεί στην ηθοποιό Μανουέλα Αρκούρι την παρουσίαση του φεστιβάλ τραγουδιού του Σαν Ρέμο, υπό έναν όρο: να κάνει σεξ με τον «καβαλιέρε». Εκείνη υποστηρίζει ότι αρνήθηκε την πρόταση.
Την ίδια ώρα, ο Μπερλουσκόνι προσπαθεί να αποφύγει με κάθε τρόπο να καταθέσει στη δίκη του Τζαμπάολο Ταραντίνι, του επιχειρηματία που φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» του δικτύου που διοχέτευε με πόρνες πολυτελείας τα πάρτι του Άρκορε. Ο Ιταλός πρωθυπουργός, μάλιστα, φέρεται να του έδωσε το ποσό των 800.000 ευρώ, με τους δικαστές να πιστεύουν ότι ο Μπερλουσκόνι εκβιάστηκε, αλλά εκείνος και ο Ταραντίνι κάνουν λόγο για δάνειο μεταξύ φίλων.
Οι δικαστές έχουν διαμηνύσει ότι αν ο Μπερλουσκόνι εξακολουθήσει να αρνείται να καταθέσει ως μάρτυρας στη δίκη Ταραντίνι, τότε θα τον αναγκάσουν να παρουσιαστεί στο δικαστήριο, ζητώντας από την αστυνομία να τον οδηγήσει ως εκεί! newsit

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου