9.9.11

Μια ρομαντική βραδιά από το Κέντρο υποστήριξης γυναικών με καρκίνο του μαστού !

Ρομαντική βραδιά κάτω από την πανσέληνο με ιταλικά εδέσματα και επίδειξη μόδας τους πρόποδες του Λυκαβηττού διοργανώνει η διεύθυνση του Ξενοδοχείου St. George Lycabettus στην πισίνα του ξενοδοχείου του τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου, για λογαριασμό της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 20.30 και τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη του Κέντρου Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Έλλη Λαμπέτη”.
«Η παρουσία σας θα δώσει μεγάλη χαρά στους οργανωτές και θα ενισχύσει τους σκοπούς της Εταιρείας και το έργο του Κέντρου Έλλη Λαμπέτη» αναφέρει σε δήλωσή της η πρόεδρος του Δ.Σ της ΕΕΜ καθηγήτριας κ Λυδία Ιωαννίδου- Μουζάκα.
Οι προσκεκλημένοι θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάζουν στο Roof Garden δίπλα στην πισίνα aperitif και σπέσιαλ ιταλικά εδέσματα που προσφέρει η διεύθυνση του ξενοδοχείου St. George Lycabettus, αλλά και να παρακολουθήσουν την επίδειξη για τη χειμερινή κολεξιόν της Μ Missoni.
Η τιμή της πρόσκλησης είναι μόλις 35 ευρώ και πληροφορίες για την εκδήλωση οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πάρουν από την κ Εμμανουέλλα Λαιμού στο ξενοδοχείο St. George Lycabettus τηλ. 210 7290711,2107247610..
Η η οποία στηρίζει το Κέντρο Ψυχοκοινωνικής Υποστήριξης Γυναικών με Καρκίνο του Μαστού “Έλλη Λαμπέτη” και το επιστημονικό έργο της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας , στο πλαίσιο της κοινωνικής υπευθυνότητας και του ειδικότερου ενδιαφέροντός της για την υγεία είναι χορηγός επικοινωνίας και σε αυτή την εκδήλωση.
ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ
Το Κέντρο Έλλη Λαμπέτη της Ελληνικής Εταιρείας Μαστολογίας, ιδρύθηκε το Μάρτιο του 2002 και αποσκοπεί στην βελτίωση της ποιότητας της ζωής των ασθενών με καρκίνο του μαστού, των οικείων τους και την προώθηση της πρόληψης της νόσου.
Το Κέντρο παρέχει δωρεάν ψυχοκοινωνικές υπηρεσίες (ψυχολογική στήριξη, ενημέρωση, δραστηριότητες) σε ασθενείς και σε άτομα του στενού τους οικογενειακού περιβάλλοντος από όλη την Ελλάδα και σε όλα τα στάδια της νόσου.
Από τη δημιουργία του μέχρι σήμερα, το Κέντρο έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του σε περισσότερα από 4000 άτομα, παρέχοντας την στήριξη του σε όσους το ζητούν.
Στο ιδιαίτερα φιλικό και ευχάριστο περιβάλλον του Κέντρου καταρτισμένοι ψυχολόγοι παρέχουν δωρεάν υπηρεσίες ψυχολογικής και κοινωνικής υποστήριξης με ραντεβού, τηρώντας τις αρχές του ιατρικού απορρήτου. Παράλληλα, τα στελέχη του Κέντρου παρέχουν συμβουλευτική υποστήριξη τηλεφωνικά, αγκαλιάζοντας ασθενείς που βρίσκονται στην επαρχία ή δεν μπορούν να μετακινηθούν.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου