3.9.11

Πήγε στην πλάζ με τον εραστή και συνάντησε τον άνδρα με την ερωμένη !

Απίστευτη συνάντηση στη πλάζ! Επεισόδιο το βράδυ της Τετάρτης μπροστά στα έκπληκτα μάτια δεκάδων!
Άγριος καυγάς μεταξύ δύο ζευγαριών, ο οποίος μάλιστα ξεπέρασε κάθε όριο, σήκωσε στο... πόδι όλη την παραλία της Πλαζ προχθές το βράδυ. Μέχρι και... καρέκλες έφυγαν από κοντινή καντίνα, ενώ οι ύβρεις έδιναν κι έπαιρναν ακόμη και μεταξύ γυναικών. Αλλά το απίστευτο δεν ήταν αυτό. Ήταν ότι επρόκειτο για δύο... παράνομα ζευγάρια, όπου ο άνδρας του ενός (ζευγαριού) και η γυναίκα του δεύτερου ήταν μεταξύ τους οι... νόμιμοι σύζυγοι!
Φαίνεται, όμως, ότι ούτε ο ένας, ούτε η άλλη πίστευαν ότι θα μπορούσε η Πλαζ να αποτελούσε επιλογή βόλτας για τον άλλο. Έτσι, εντελώς συμπτωματικά, η γυναίκα που είχε πάει βόλτα με τον εραστή της για να μην την δει κανένα μάτι, «έπεσε» πάνω στον άνδρα της, ο οποίος ήταν μαζί με την ερωμένη του, έχοντας κι εκείνος, προφανώς, κάνει την ίδια ακριβώς επιλογή ως προς το μέρος που ήθελε να κρυφτεί.
Είχε, μάλιστα, ήδη αρχίσει να πέφτει το σκοτάδι, αλλά αυτό δεν στάθηκε τελικά εμπόδιο για τη... μεγάλη ανακάλυψη. Η οποία μάλιστα έγινε επειδή σα να μην έφθαναν όλα τα προηγούμενα, και τα δύο ζευγάρια αποφάσισαν να κάνουν και... ρομαντική βόλτα με τα πόδια κατά μήκος της παραλίας. Και, δυστυχώς... συναντήθηκαν! Κι όταν αυτό συνέβη, ποιος είδε και τους δύο απατημένους και δεν τους φοβήθηκε. Οι βρισιές άρχισαν να πέφτουν «βροχή» αλλά αυτό προκάλεσε την αντίδραση των άλλων δύο. Πρώτα του εραστή ο οποίος δεν δεχόταν να ακούει προσβολές για την ερωμένη του και αντέδρασε. Αντίδραση, όμως, υπήρξε και από τη δεύτερη ερωμένη (... του συζύγου), η οποία επιτέθηκε στην κανονική σύζυγο.
Σήκωσε... καρέκλα!
Οι φραστικές επιθέσεις κράτησαν ελάχιστα λεπτά, αφού πολύ γρήγορα και οι τέσσερις πιάστηκαν κυριολεκτικά στα χέρια. Οι φωνές ακούγονταν σε όλη σχεδόν την παραλία και η... σύρραξη συνεχίστηκε με κυνηγητό μέχρι και την πρώτη καντίνα όπου ο ένας άνδρας σήκωσε καρέκλα απειλητικά προς τον δεύτερο. Πιο πίσω βρίζονταν και είχαν αρπαχτεί μεταξύ τους οι γυναίκες. Το σκηνικό συνεχιζόταν και θα έπαιρνε χειρότερες διαστάσεις αν δεν επενέβαιναν περαστικοί για να χωρίσουν και τους τέσσερις και να επιβάλουν την ηρεμία.dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου