21.9.11

Μπέιμπι σίτερ με... ασυγκράτητες ορμές!

Δεν έχουν τελειωμό οι σεξουαλικές περιπτύξεις της 20χρονης μπειμπι σίτερ Loni Bouchard από το Clinton του Connecticut. Η νεαρή που αντιμετωπίζει κατηγορίες για σεξουαλική επίθεση με έναν 14χρονο σήμερα κατηγορείται για σεξουαλική επαφή με ένα δεύτερο συνομήλικό του!
Η 20χρονη που συλληφθεί ξανά χθες από την αστυνομία κατηγορείται ότι στις αρχές του 2011 παρείχε αλκοόλ και ότι έκανε σεξ με τον 14χρονο που είχε αναλάβει να προσέχει. Την καταγγελία είχαν κάνε οι γονείς του πιτσιρικά, καθώς όταν επέστρεψαν στο σπίτι βρήκαν το "ζευγάρι" να ερωτοτροπεί.
Όπως γράφει το news247.gr, η οικογένεια είχε ζητήσει από την 20χρονη Loni να προσέχει τον 14χρονο, τάζοντάς της το απαραίτητο χαρτζιλίκι. Όμως εκείνη είχε άλλα σχέδια αφού λίγο αργότερα τον μέθυσε και έκανε σεξ μαζί του!
Σοκαρισμένοι οι γονείς επιστρέφοντας στο σπίτι συνέλαβαν επ' αυτοφώρω τον γιό τους και τη μπείμπι σιτερ να κάνουν σεξ. Άμεσα έκαναν μήνυση στην Loni όχι μόνο γιατί τον βίασε όπως κατέθεσαν αλλά και γιατί τον είχε μεθύσει.
Η 20χρονη είχε δηλώσει για την περιπέτειά της "Γνωρίζω ότι έχουμε πέντε χρόνια διαφορά ηλικίας. Δεν με νοιάζει για τον νόμο. Πώς μπορεί ο νόμος να μας πει ποιον να αγαπούμε; Νόμιζα ότι η Αμερική ήταν μια ελεύθερη χώρα.".
Η κοπέλα αντιμετωπίζει το ενδεχόμενο σοβαρών ποινών, καθώς σύμφωνα με το κατηγορητήριο αντιμετωπίζει κατηγορίες για δεύτερου βαθμού σεξουαλική επίθεση καθώς και παράνομη αγορά και κατανάλωση αλκοόλ με ανήλικο.
Η νεαρή αναμένεται να πληρώσει εγγύηση 25 χιλιάδων δολαρίων για την νέα κατηγορία έως ότου αποφανθεί το δικαστήριο τι θα κάνει μαζί της.
Από την άλλη οι 14χρονοι σίγουρα θα αφηγούνται την ιστορία στους φίλους του ξανά και ξανά… και ξανά βρίζοντας τους γονείς τους που έκαναν τέτοιο κακό στην νεαρή αφέντρα τους(!)

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου