3.9.11

Η Σία Κοσιώνη και τα σενάρια !!

Υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά; Το τελευταίο διάστημα πληθαίνουν οι φήμες στο Συγκρότημα Αλαφούζου περί «αβέβαιου» μέλλοντος της Σίας Κοσιώνη. Η δε απόφαση να μην βρίσκεται και τη νέα περίοδο πίσω από τα μικρόφωνα του ραδιοφώνου του ΣΚΑΪ, πυροδοτεί περαιτέρω υποψίες ότι… κάτι τρέχει.
Από τη διοίκηση του σταθμού βέβαια, καθώς και από την ίδια τη δημοσιογράφο, δεν προκύπτει κάτι το «ανησυχητικό». Η Σία Κοσιώνη άλλωστε συνεχίζει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, με ενισχυμένο επιτελείο κοντά της, και με τη διοίκηση του σταθμού να έχει επικεντρώσει την προσοχή της στην περαιτέρω ενδυνάμωση του δελτίου.
Απ’ την άλλη, δεν έπαψαν ποτέ οι φήμες που ήθελαν τη Σία Κοσιώνη να βρίσκεται στο στόχαστρο και άλλων τηλεοπτικών σταθμών. Έχει ακουστεί ενδιαφέρον του ΑΝΤ1, που ωστόσο βρίσκεται πλέον πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Νίκο Χατζηνικολάου, ενώ το όνομα της Σίας Κοσιώνη έχει εμπλακεί και σε σενάρια μετακίνησής της στο Mega, εφόσον το κανάλι της Μεσογείων αποφάσιζε να προχωρήσει σε ανανέωση των προσώπων του κεντρικού δελτίου ειδήσεων.
Μέχρι στιγμής, τίποτα από τα παραπάνω δεν επιβεβαιώνεται. Το μέλλον λοιπόν θα δείξει.
statesmen.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου