3.9.11

ΚΤΗΝΗ -Τους λήστεψαν και έπειτα ασέλγησαν στην κόρη τους !!

ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΛΕΟΝ ΚΑΝΕΝΑ ΗΘΙΚΟ ΕΝΔΟΙΑΣΜΟ!
Ούτε τον παραμικρό ηθικό φραγμό δεν είχαν οι Βούλγαροι κακοποιοί που τρύπωναν στα σπίτια στην ευρύτερη περιοχή της Λάρισας την ώρα που οι ένοικοι κοιμόντουσαν ανυποψίαστοι. Στην τελευταία και μοιραία γι’ αυτούς εισβολή, δεν δίστασαν ακόμη και να ασελγήσουν σε βάρος της νεαρής κόρης της οικογένειας που λήστεψαν!
Η ληστεία, σύμφωνα με το protothema.gr, έγινε στην περιοχή του Τυρνάβου, όταν πέντε από τους δράστες παραβίασαν ένα παράθυρο και μπήκαν στο σπίτι ενός 56χρονου που κοιμόταν μαζί με την 51χρονη σύζυγο του. Τους ξύπνησαν απότομα, όπως και τις δύο κόρες τους ηλικίας 21 και 19 χρόνων και, με τα ξύλινα ρόπαλα που κρατούσαν δυο από αυτούς και τα μαχαίρια που είχαν οι άλλοι δυο, τους έδεσαν τα χέρια και ερεύνησαν το σπίτι. Αφού άρπαξαν δυο φορητούς υπολογιστές, κινητά και χρυσαφικά, ένας από αυτούς ασέλγησε στην ανυπεράσπιστη 21χρονη που υπέστη σοκ!
Κατά την διαφυγή τους με ένα αυτοκίνητο μάρκας Opel Astra με βουλγαρικές πινακίδες, όμως, εντοπίστηκαν από αστυνομικούς που τους καταδίωξαν στην παλιά εθνική στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη. Το αυτοκίνητο χτύπησε στις μπάρες των διοδίων στην έξοδο Μακρυχωρίου Λάρισας και οι δράστες το εγκατέλειψαν αφήνοντας μέσα τα κλοπιμαία. Στις ολονύκτιες έρευνες που ακολούθησαν, τρεις από τους ληστές ηλικίας 34, 29 και 21 χρόνων εντοπίστηκαν κρυμμένοι σε θάμνους δίπλα στην εθνική οδό και οι άλλοι δύο 21 και 28 χρόνων συνελήφθησαν αργότερα στον παραπόταμο Λάρισας.
Στα σπίτια τους στη Λάρισα και τις περιοχές Βροντού και Άγιο Σπυρίδωνα της Κατερίνης, βρέθηκαν κλεμμένα laptop, μια βιντεοκάμερα, ψηφιακές φωτογραφικές μηχανές, ρολόγια, κοσμήματα, κινητά και μια… 22χρονη ομοεθνής τους την οποία εξέδιδαν με την απειλή βίας! Άλλα τέσσερα μέλη της σπείρας ηλικίας 24, 47, 47 και 30 χρόνων συνελήφθησαν αργότερα στην Κατερίνη και στο αυτοκίνητό τους βρέθηκαν δεκάδες κλοπιμαία που, όπως αποδείχθηκε, προέρχονταν από τρεις ληστείες και πέντε διαρρήξεις στο Συκούριο, το Ρεγγίνιο, τη Λαμία, τη Δήμητρα Αγιάς, το Αχίλλειο και τη Νίκαια Λάρισας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, αλλά η έρευνα συνεχίζεται καθώς εξετάζεται η συμμετοχή τους και σε άλλες ληστείες και διαρρήξεις σε άλλες περιοχές της χώρας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου