2.9.11

Καλός ο καιρός στις περισσότερες περιοχές !

Λίγες βροχές στα ορεινά !!
Καλό και ζεστό καιρό στις περισσότερες περιοχές της χώρας με λίγες βροχές ή καταιγίδες τις θερμές ώρες της ημέρας κυρίως στα ορεινότερα τμήματα της Βόρειας Ελλάδας και της Πελοποννήσου, περιμένουμε σήμερα Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου 2011.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 33 βαθμούς στη Β. Ελλάδα, από 20 έως 33 βαθμούς στη Δυτική Ελλάδα, από 18 έως 35 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά, από 20 έως 31 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, ενώ στο Ανατολικό Αιγαίο οι μέγιστες θα φτάσουν στους 33 βαθμούς και στη Νότια Κρήτη τους 35.
Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στα νοπτιοανατολικά πελάγη ισχυροί μέχρι σχεδόν θυελλώδεις. Μέτριοι βορειοδυτικοί άνεμοι θα πνέουν στο Ιόνιο.
Αρκετή ζέστη και λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, περιμένουμε την Παρασκευή στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 35 βαθμούς στην πόλη και στο εσωτερικό του νομού και στους 30 βαθμούς στις ακτές. Ασθενείς άνεμοι θα πνέουν στο Σαρωνικό και στο Νότιο Ευβοϊκό.
Λίγες νεφώσεις κατά τις θερμές κυρίως ώρες της ημέρας, περιμένουμε την Παρασκευή στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 33 βαθμούς. Ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι άνεμοι νοτίων διευθύνσεων θα πνέουν στο Θερμαϊκό.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου