2.9.11

Καθηγητής πήρε τα λεφτά των εξετάσεων και εξαφανίστηκε ...

Χτυπάνε το κεφάλι τους οι 20 μαθητές και οι γονείς τους που εμπιστεύθηκαν ένα ιδιωτικό φροντιστήριο στην Πάτρα για να δώσουν εξετάσεις πιστοποίησης στο μάθημα των Αγγλικών. Ο ιδιοκτήτης έβαλε στην... τσέπη το αρκετά μεγάλο ποσό που συγκεντρώθηκε για να καταβληθεί το αντίτιμο για την συμμετοχή τους στον φορέα πιστοποίησης και έγινε… λαγός!
Η αποκάλυψη του σκανδάλου έγινε όταν κάποιοι από τους γονείς ανησύχησαν επειδή καθυστερούσαν τα αποτελέσματα και επικοινώνησαν με τους υπευθύνους του φορέα πιστοποίησης EDI. Έκπληκτοι άκουσαν τότε ότι η συμμετοχή των παιδιών τους στις εξετάσεις δεν εγκρίθηκε, επειδή δεν είχαν… πληρώσει το ποσό που έπρεπε! Αμέσως αναζήτησαν τον ιδιοκτήτη του φροντιστηρίου στον οποίο οι ίδιοι είχαν καταβάλει το αντίτιμο, αλλά εκείνος ήταν άφαντος!
Ο ένας με τον άλλο, οι γονείς επικοινώνησαν με τον φορέα και έμαθαν ακριβώς τα ίδια για τα παιδιά τους. Κάποιοι από αυτούς κατέφυγαν τότε στον εισαγγελέα Πατρών και την τοπική Αστυνομία και κατέθεσαν μηνυτήρια αναφορά σε βάρος του φροντιστή, ο οποίος αναζητήθηκε αλλά δεν βρέθηκε και όπως διαπιστώθηκε δεν ήταν καν μέλος του Συλλόγου Φροντιστών Πάτρας!
thebest.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου