30.9.11

ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΟ - Έφτιαξε φόρεμα από ...θηλές αγελάδων!

Η έμπνευση της σχεδιάστριας προκάλεσε θύελλα αντιδράσεων !!
Το δερμάτινο φόρεμα που σχεδίασε η Ρέιτσελ Φρέιρ με την πρώτη ματιά φαίνεται απλώς παράξενο, αλλά μόλις μάθεις από τι αποτελείται, νίωθεις κάπως περίεργα, το λιγότερο. Περίπου 3.000 θηλές από αγελάδες και γιάκ χρειάστηκαν για το προκλητικό δημιούργημα της σχεδιάστριας, που παρουσιάστηκε την περασμένη εβδομάδα στο Λονδίνο, με το χαρακτηριστικό όνομα Nippleocalypse.
Οι αντιδράσεις ήταν άμεσες, από φιλοζωικές οργανώσεις μέχρι βουλευτές. "Μου φαίνεται εντελώς αηδιαστικό. Πιστεύω ότι οι περισσότεροι θα το βρουν άρρωστο και απωθητικό" σχολίασε ο Κέρι ΜακΚάρθι των Εργατικών, σύμφωνα με την Daily Mail.
"Φαίνεται ότι δεν είναι αρκετά άσχημος ο τρόπος που φερόμαστε στα ζώα που εκτρέφουμε, έτσι μετατρέπουμε και τα απομεινάρια τους σε θέατρο φρίκης", είπε από την πλευρά του ο Τζάστιν Κέρσγουελ της Viva.
H δημιουργός του πάντως φαίνεται να έχει άλλη άποψη. "Σε κάνει να αντιληφθείς πραγματικά το ίδιο το ζώο", εκτιμά, σημειώνοντας ότι ούτως ή άλλως είναι επιλογή της να δημιουργεί ρούχα με υλικά που σε διαφορετική περίπτωση καταλήγουν στις χωματερές.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου