8.9.11

Σενάριο αστυνομικής ταινίας η υπόθεση της 15χρονης !

Σενάριο αστυνομικής ταινίας θυμίζει η υπόθεση της 15χρονης, αδελφής του γνωστού μπασκετμπολίστα του Ηλισιακού, η οποία είχε εξαφανιστεί από τον Πειραιά πριν 15 ημέρες και εντοπίστηκε σώα σήμερα σε σπίτι, όπου την κρατούσαν συνολικά 12 αλλοδαποί. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, το κορίτσι εντοπίστηκε σε διαμέρισμα στην οδό Ευγενίου Καβαδά, στον Άγιο Παντελεήμονα όπου διέμεναν Αφρικανοί, μετά από πόρτα – πόρτα επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. και συγκεκριμένα της υπηρεσίας Δίωξης Ηλέκτρονικού Εγκλήματος.
Η κοπέλα εξαφανίστηκε στις 24 Αυγούστου, όταν έφυγε από το σπίτι της μετά από καυγά με τους γονείς της. Από τότε τα ίχνη της είχαν χαθεί και αναζητούνταν από την αστυνομία, ενώ είχε μπει και αγγελία για την εξαφάνισή της στο «Αμπερ Αλερτ» από το Χαμόγελο του Παιδιού. Φίλοι της στο Facebook εξέφραζαν την αγωνία τους για την τύχη της, μάλιστα είχαν δημιουργήσει και σχετικά βίντεο για να ευαισθητοποιήσουν τον κόσμο. Όπως έγινε γνωστό, την κοπέλα που έκλαιγε σε παγκάκι πάρκου στην περιοχή του ΚΤΕΛ Πελοποννήσου μετά τον οικογενειακό καυγά, την προσέγγισε ένας 30χρονος από το Κονγκό και ουσιαστικά την έπεισε να τον ακολουθήσει και να πάει να μείνει μαζί με τους άλλους 11 αφρικανούς στο σπίτι όπου διέμεναν, στον Άγιο Παντελεήμονα.
Όλες αυτές τις ημέρες η κοπέλα δεν είχε βγει καθόλου από το σπίτι, με εξαίρεση μία ημέρα: το περασμένο Σάββατο, όταν συνοδεία του 30χρονου βγήκε από το σπίτι και πήγε σε ίντερνετ καφέ, όπου σέρφαρε στο διαδίκτυο και ανανέωσε το προφίλ της στο Facebook. Οι αστυνομικοί από την Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος αμέσως εντόπισαν το ίχνος και το ίντερνετ καφέ, αντιλήφθηκαν ότι η κοπέλα αφενός είναι ζωντανή και αφετέρου διαμένει εκεί κοντά και άρχισαν επιχείρηση για τον εντοπισμό της.
Από εκείνη την στιγμή, ομάδες αστυνομικών άρχισαν έρευνες πόρτα - πόρτα με τη φωτογραφία της στην ευρύτερη περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα, μέχρι που τελικά εντοπίστηκε την Τετάρτη ότι ήταν στο διαμέρισμα μέσα στο οποίο διέμεναν και οι δώδεκα Αφρικανοί. Ακολούθησε έφοδος, ωστόσο υπήρξε αντίσταση από τους αλλοδαπούς που επιτέθηκαν στους αστυνομικούς και μετά από μάχη συνελήφθησαν οι έξι από αυτούς, κάποιοι κατάφεραν να διαφύγουν ενώ το κορίτσι παραδόθηκε στους γονείς του μέσα σε ιδιαίτερο κλίμα συγκίνησης.
Την Πέμπτη θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα οι έξι συλληφθέντες αλλοδαποί για αντίσταση κατά της αρχής και απείθεια ενώ ο 30χρονος από το Κονγκό κατηγορείται για εκούσια απαγωγή και αποπλάνηση ανηλίκου. Για την υπόθεση ενδέχεται να υπάρξουν και αναλυτικές ανακοινώσεις από την ελληνική Αστυνομία την Πέμπτη...
Star.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου