26.8.11

Του έσπασαν την Porsche ενώ μιλούσε ....στην TV

«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ» Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ:
«Ο Σταθάκης είναι αδελφή και φοράει στρινγκ»!

Θύμα διάρρηξης του αυτοκινήτου του (της Porsche) τη στιγμή μάλιστα που μιλούσε (επί 2 ώρες) σε τηλεοπτική εκπομπή «ΣΚΑΪ Θέμα», έπεσε ο πρόεδρος της Παναχαϊκής Αλέξης Κούγιας! Μάλιστα, όπως γράφει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος" της Πάτρας, πληροφορήθηκε τη διάρρηξη... ενώ βρισκόταν σε ζωντανή σύνδεση με τον αθηναϊκό τηλεοπτικό σταθμό για το θέμα της Σούπερ Λιγκ.
Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, άγνωστος που επέβαινε σε λευκό μηχανάκι μικρού κυβισμού, πλησίασε το πολυτελές σπορ αυτοκίνητο του ποινικολόγου ,το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το γήπεδο της Πατρινής ομάδας και πέταξε μία πέτρα με σκοπό να σπάσει το τζάμι! Στη συνέχεια πιθανόν να αφαίρεσε ένα τσαντάκι με άγνωστο περιεχόμενο, το οποίο είχε αφήσει μέσα στο όχημα ο πρόεδρος της Παναχαϊκής.
Για το τσαντάκι οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αλλά ήταν κάτι που ανέφερε ο ίδιος ο πρόεδρος της ομάδας «ζωντανά» σε ερώτηση του δημοσιογράφου Κυριακού Θωμαϊδη: «Μόλις πληροφορήθηκα το συμβάν, είχα ένα τσαντάκι μέσα στο αυτοκίνητο», είπε ο κ. Κούγιας στην εκπομπή του Σκάι. Τεχνικός του σταθμού ειδοποίησε την αστυνομία, άνδρες της ομάδας «Ζήτα» έφθασαν στο σημείο αλλά δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη. Αυτό που δεν έχει αποσαφηνιστεί είναι αν ο δράστης ήταν οπαδός της Παναχαϊκής που ήθελε να εκδικηθεί τον Αλέξη Κούγια ή κακοποιός του κοινού ποινικού δικαίου.
«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ» Ο ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΣ:
«Ο Σταθάκης είναι αδελφή και φοράει στρινγκ»!
Ο κ. Κούγιας, λίγες ώρες πριν, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου εκτόξευσε και βαριές εκφράσεις (κατηγορίες χειρίστου είδους) κατά του πρώην συνεργάτη του στην ομάδα Πέτρου Σταθάκη. Δήλωσε χαρακτηριστικά: «Υπάρχει μια εκκρεμότητα με την κλήση μας στις 8 Σεπτέμβρη, για τη βρωμιά Σταθάκη. Πρώτη φορά βλέπω... αδελφή 1.90 που να έχει μεγαλώσει στην Ηλιούπολη και να κάνει αυτά που έκανε στην Παναχαϊκή! Δεν θα το ξεχάσω ποτέ! Στις 8 Σεπτέμβρη όπου έχουμε κληθεί στην επιτροπή τον περιμένω να με κοιτάξει κατάματα. Είμαι βέβαιος, ότι μέσα από το παντελόνι του φοράει... στριγκάκι και δίνω την υπόσχεση πως για τη βρωμιά που έκανε στην Παναχαϊκή θα πάει φυλακή! Αυτή η βρωμιά που την οργάνωσε ο Σταθάκης, μαζί με τους κρατούμενους στη φυλακή, με την υποστήριξη του Χελάκη αλλά και της εφημερίδας "Sportday" δεν θα την ξεχάσω. Επιφυλάσσω εκπλήξεις γι' αυτή την ιστορία».
dete.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου