27.8.11

Βρήκαν … εξωγήινο μωρό στο Μεξικό;

Μια αλλόκοτη ιστορία, που φέρει την υπογραφή της γερμανικής εφημερίδας «Bild», κάνει τον γύρο του κόσμου και αφορά στην… ανακάλυψη ενός εξωγήινου μωρού το 2007 στο Μεξικό!
Πρόκειται για ένα περιστατικό που είχε απασχολήσει τη μεξικάνικη τηλεόραση πριν από 4 χρόνια, όταν ένας αγρότης βρήκε ένα περίεργο πλάσμα, το οποίο παραπέμπει σε κάτι μεταξύ… μεγάλου σαυροειδούς και εξωγήινου και… από τον φόβο του το έπνιξε σε μια λίμνη και το παρέδωσε στους επιστήμονες! Ισχυρίστηκε μάλιστα ότι δυσκολεύτηκε πολύ να πνίξει το πλάσμα, καθώς έφερε μεγάλη αντίσταση. Και αυτή του η ανακάλυψη έμελλε να του στοιχίσει τη ζωή: ο αγρότης σκοτώθηκε έπειτα από λίγες μέρες μυστηριωδώς, αφού κάηκε μέσα στο αμάξι του που ήταν παρκαρισμένο στην άκρη ενός δρόμου.
Σύμφωνα με ότι φημολογείται να αποτελεί… επιστημονικά ευρήματα, το πλάσμα είχε μεγάλο εγκέφαλο, ένδειξη ανώτερης ευφυΐας, καθώς και κάποια κόκαλα στον σκελετό του που είναι κοινά με αυτά ανθρώπου.
Στην περιοχή που βρέθηκε το πλάσμα, δε, υπάρχουν πάρα πολλές αναφορές για θεάσεις ΑΤΙΑ, γεγονός που προσδίδει μια ιδιαίτερη διάσταση στη συγκεκριμένη ιστορία.
Αναμένουμε… επίσημες ανακοινώσεις!zougla.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου