12.8.11

Δεκάδες συλλήψεις σε αστυνομική επιχείρηση στην Πελοπόννησο

Τριανταένα άτομα συνελήφθησαν συνολικά ύστερα από συντονισμένες αστυνομικές επιχειρήσεις και στους πέντε νομούς της περιφέρειας Πελοποννήσου που πραγματοποιήθηκαν χθες βράδυ και σήμερα το πρωί, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού, για τη πρόληψη και την καταστολή της εγκληματικότητας.
Κατά την διάρκεια των αστυνομικών επιχειρήσεων ελέγχθηκαν συνολικά 1.604 άτομα, εκ των οποίων 1.185 Έλληνες και 419 αλλοδαποί, ενώ πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε 1.407 οχήματα και 297 καταστήματα.
Προσήχθησαν 65 άτομα και βεβαιώθηκαν 655 παραβάσεις, εκ των οποίων, 474 κλήσεις του Κ.Ο.Κ.και 158 για αδικήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος.
Συνελήφθησαν συνολικά τριάντα ένα άτομα, από τα οποία ένα για κλοπή, δέκα άτομα, για παράβαση του νόμου περί Αλλοδαπών, ένα για παράβαση πνευματικής ιδιοκτησίας, δέκα για ναρκωτικά, ένας για παράνομη οπλοκατοχή, έξι για καταδικαστικές αποφάσεις και από ένας για τυχερά παίγνια και μαστροπεία.
Κατασχέθηκαν μικροποσότητα χασίς, ναρκωτικά χάπια, ένα πιστόλι, εκατοντάδες παράνομα CD, τρεις Η/Υ, δυο παιχνιδομηχανές και βρέθηκαν δύο κλεμμένα αυτοκίνητα, ενώ σε χώρο άθλησης, όπου πραγματοποιήθηκε έρευνα, βρέθηκαν και δεσμεύτηκαν ποσότητες σκευασμάτων, οι οποίες θα σταλούν για εξέταση στον ΕΟΦ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου