26.8.11

Νεκροθάφτης και ο συνεργός του έκλεβαν χαλκό και τον "έθαβαν" σε τάφο

Υπάλληλος εταιρείας που συνεργάζεται με τη ΔΕΗ φέρεται πως έκλεβε καλώδια της ΔΕΗ και σε συνεργασία με υπάλληλο νεκροταφείου... τα αποθήκευε σε δημοτικό κοιμητήριο της Πάτρας, όπως αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Κόσμος".
Η σύλληψη του υπαλλήλου έγινε προχθές το βράδυ από άνδρες της Ασφάλειας Πατρών.
Όπως φαίνεται από τα στοιχεία που έχει συλλέξει η Αστυνομία, ο εργαζόμενος στην συνεργαζόμενη με τη ΔΕΗ εταιρεία είχε καταφέρει να αποσπάσει πολλά καρούλια με χάλκινα καλώδια (τα οποία προφανώς στη συνέχεια πωλούσε) και τα οποία έκρυβε (μέχρι να βρεθεί ο αγοραστής)... μέσα στο κενοτάφιο, νεκροταφείου της Πάτρας! Αστυνομικοί της Ασφάλειας εντόπισαν καρούλια με χαλκό... μέσα στον χώρο του κοιμητηρίου!
Οι κλοπές χαλκού έχουν αυξηθεί το τελευταίο χρονικό διάστημα (κυρίως με δράστες τσιγγάνους), όμως σίγουρα το συγκεκριμένο περιστατικό είναι πρωτοφανές!
Γιατί από τη μία ο δράστης δεν είναι ο... συνήθης ύποπτος τσιγγάνος, και από την άλλη ο τόπος που επέλεξε να κρύψει τα κλοπιμαία αποδεικνύει την μεθοδικότητα με την οποία «εργαζόταν» από την ημέρα που έβαλε σε εφαρμογή το σχέδιό του μέχρι και σήμερα!: Dete

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου