11.8.11

Διοικητής αστυνομικού τμήματος «προστάτευσε» τους φίλους του !

Εσωτερική έρευνα διεξάγεται από την ΕΛ.ΑΣ εναντίον του διοικητή του αστυνομικού τμήματος Κρανιδίου στην Αργολίδα, ο οποίος φερεται να παρεμπόδισε έργο άλλων αστυνομικών !
Συγκεκριμένα χθές το πρωί, στο Πόρτο Χελι, ένας ιδιώτης που οδηγούσε το αυτοκίνητό του σε κατάσταση μέθης, προσήχθη μαζί με τον συνοδηγό -μετά από καταδίωξη- από άνδρες της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (ΟΠΚΕ) στο Αστυνομικό Τμήμα Κρανιδίου. Προηγουμένως ο ιδιώτης αρνήθηκε τον αστυνομικό έλεγχο, αντιστάθηκε, εξύβρισε και απείλησε τους αστυνομικούς.
Με την προσαγωγή τους στο αστυνομικό τμήμα, εμφανίστηκε ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος Κρανιδίου, επιβίβασε τους δύο προσαγόμενους στο αυτοκίνητό του και αποχώρησε, επιστρέφοντας μαζί τους, ύστερα από μιάμιση ώρα περίπου. Μετά την επιστροφή του ο διοικητής εξύβρισε τους αστυνομικούς της ομάδας ΟΠΚΕ που είχαν προσαγάγει τα δύο άτομα.
Για το συγκεκριμένο θέμα ενημερώθηκε ο τοπικός Εισαγγελέας, ο οποίος ζήτησε να του υποβληθεί όλο το προανακριτικό υλικό, προκειμένου να ενημερωθεί και να αξιολογήσει τη συμπεριφορά του αξιωματικού, από ποινικής πλευράς. Παράλληλα, από τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Περιφέρειας Πελοποννήσου θα υποβληθεί στο αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ πρόταση σχετικά με ενδεχόμενη διαθεσιμότητα του αξιωματικού. tovima.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου