6.8.11

Και άλλη 16 χρονη θύμα βιασμού και μαστροπείας !

Συνελήφθησαν, χθες το μεσημέρι στη Λάρισα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας, ένα ζευγάρι Ρουμάνων και ένας 23χρονος Αφγανός, για «Σωματεμπορία», «Παράνομη Κατακράτηση», «Υπεξαγωγή Εγγράφων» και «Ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής».
Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Παρασκευής και ύστερα από καταγγελία για οικογενειακό επεισόδιο, προσήχθησαν στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας, οι συλληφθέντες και η ανήλικη, όπου στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, ξετυλίχθηκε μία ιστορία που ακόμα και οι αστυνομικοί έφριξαν όταν την άκουσαν.
Πριν από ένα έτος περίπου, η 57χρονη συλληφθείσα μαζί με τον 53χρονο, εκμεταλλευόμενοι την ευάλωτη θέση και τη δεινή οικονομική κατάσταση μίας 16χρονης ομοεθνούς τους, την οδήγησαν στη χώρα μας, με τη συναίνεση των γονέων της, προκειμένου να προσέχει την 2χρονη εγγονή τους. Μόλις έφεραν την άτυχη κοπέλα στην Ελλάδα ξεκίνησε και ο εφιάλτης της, καθώς αφαίρεσαν τα ταξιδιωτικά της έγγραφα, την κλείδωσαν στο σπίτι, όπου διέμεναν και με απειλές, απαιτούσαν από την ίδια 500 ευρώ, υποσχόμενοι την έκδοση εγγράφων διαμονής της.
Επιπλέον, ο 23χρονος Αφγανός που ήταν γνωστός της οικογένειας, ανά τακτά χρονικά διαστήματα βίαζε την κοπέλα έναντι αμοιβής, ενώ μαζί με τον 57χρονο την εξανάγκαζαν κατά τον τελευταίο χρόνο, να εκδίδεται.
Οι συλληφθέντες, με τη σχηματισθείσα σε βάρος τους δικογραφία, οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου