26.8.11

ΘΥΡΑ 13 - «Πόλεμος» με Τζίγγερ! Κράξιμο και σε «Βγενό» !!

Ήταν δεδομένο. Οι οργανωμένοι οπαδοί του Παναθηναϊκού θεωρούν τον Γιάννη Βαρδινογιάννη ως τον νούμερο ένα υπεύθυνο για το διοικητικό αδιέξοδο που βρίσκεται το «τριφύλλι» και το παιχνίδι με την Μακάμπι εξελίχθηκε σε συλλαλητήριο κατά του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ.
Μόλις γέμισε το πέταλο, άρχισαν τα πρώτα συνθήματα κατά του Τζίγγερ αλλά και της οικογένειας Βαρδινογιάννη, τα οποία δεν σταμάτησαν ούτε λεπτό! Απαίτηση των φίλων του «τριφυλλιού» ήταν η παραχώρηση του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών.
Επίσης, σηκώθηκαν πανό. Το ένα έλεγε «ΤΖΙΓΓΕΡ ΦΥΓΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΕΡΝΑ Ο ΠΑΟ ΜΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙ» ενώ ένα άλλο «είσαι η μοναδική ντροπή σε εκατό χρόνια ιστορίας». Παράλληλα υπήρχε και ένα ακόμη που έγραφε «Προδότες, Εαφανισμένοι, Καραγκιόζηδες, γαμ... μέτοχοι, αμέτοχοι, ανίκανοι, προδότες των ονείρων μας»!
Έκρηξη μετά το 0-1!
Η Μακάμπι έβαλε τέλος στη σεμνή τελετή στο 60' και αμέσως τα συνθήματα έγιναν ακόμη πιο έντονα κατά της οικογένειας Βαρδινογιάννη! «Φέρτε μας κόκα, φέρτες μας πρέζα να καταστρέψουμε ξανά την Καλογρέζα, άντε γαμ... Βαρδινογιάννη η 13 ποτέ δεν θα πεθάνει» ήταν το σύνθημα που δονούσε την ατμόσφαιρα ενώ ακούστηκε και το «οε οε οε ελεύθερο σε θέλουμε Παναθηναϊκέ», με δεκάδες φωτοβολίδες να πέφτουν στο ταρτάν του ΟΑΚΑ ενώ άναψαν φωτιές στη Θύρα 4!
Κράξιμο και σε «Βγενό»
Από κει και πέρα, υπήρχε σύνθημα και κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου, ο οποίος από τον Δεκέμβριο έχει...εξαφανιστεί, το οποίο ανέφερε «μαλ... Αντρέα μας φέρνεις αηδία, κανείς δεν κοροϊδεύει την Θύρα 13».

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου