8.7.11

Έρχονται εκατοντάδες προσλήψεις στον Δήμο Καλαμάτας !

Το Δημοτικό Συμβούλιο συνεδριάζει …
Στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Καλαμάτας (24η/2011) συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις, για μια σειρά από σημαντικά θέματα του Δήμου Καλαμάτας και συγκεκριμένα:
1. Πρόσληψη προσωπικού
α. περί το φθινόπωρο θα προσληφθούν περί τους 425 εργατοϋπαλλήλους με συμβάσεις ορισμένου χρόνου (5μηνο, πλήρης ασφάλιση και 625 € το μήνα, αποζημίωση) διαμέσου του ΟΑΕΔ και σε συνεργασία με το Επιμελητήριο Μεσσηνίας. Οι παραπάνω θα καλύψουν θέσεις στην Καθαριότητα, το Πράσινο, τη Φύλαξη και τη συντήρηση των υποδομών του Δήμου.
β. δέκα άτομα θα προσληφθούν άμεσα με δίμηνη σύμβαση και θα τοποθετηθούν στην Υπηρεσία Καθαριότητας.
γ. επτά άτομα θα προσληφθούν με δίμηνη σύμβαση για την πυροπροστασία και θα τοποθετηθούν στα Τοπικά Διαμερίσματα.
δ. δέκα άτομα θα προσληφθούν για 135 μεροκάματα ως εργατοτεχνικό προσωπικό για τη συντήρηση των υποδομών του Δήμου.
2. Με άλλες αποφάσεις του το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε τις αναπλάσεις κοινοχρήστων χώρων από την Κεντρική Πλατεία μέχρι το Κεντρικό Πάρκο. Πρόκειται για τα πεζοδρόμια της οδού Αριστομένους, στα οποία θα γίνει ανάπλαση, με στόχο την ουσιαστική και λειτουργική αναβάθμιση και με κόστος πάνω από 1.000.000€.
Σχεδόν το σύνολο του ποσού θα καταβληθεί από την Εταιρεία ΠΑΝΤΕΧΝΙΚΗ που θα αναλάβει και την κατασκευή του υπόγειου parking.
3. Το Δημοτικό Συμβούλιο αποφάσισε τη μετακίνηση περιπτέρων τα οποία δημιουργούν προβλήματα στην κίνηση πεζών και οχημάτων. Επίσης, κίνησε τη διαδικασία για την παραχώρηση περιπτέρων που τώρα είναι κενά.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου