14.7.11

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ -Η Νάντια Γιαννακοπούλου στα πρόθυρα της κατάθλιψης !!!

Τι αποκαλύπτει ο συζυγός της Μάξιμος Μουμούρης !
Ο Μαξιμος Μουμούρης αποκαλύπτει στο περιοδικό «People» πως η σύζυγος του και βουλευτής του Πασόκ Νάντια Γιαννακοπούλου πάσχει από κατάθλιψη:«η έντονη δυσαρέσκεια του κόσμου και οι προπηλακισμοί πολιτικών προσώπων έχουν φέρει τη σύζυγό μου σε πολύ άσχημη ψυχολογική κατάσταση» τόνισε ο γνωστός ηθοποιός.
Όπως αποκαλύπτει η Νάντια βρίσκεται ένα βήμα πριν από το να πέσει στην κατάθλιψη: «Βλέπει τους ανθρώπους που δεν είναι καλά, που δυσκολεύονται στην καθημερινότητά τους και αυτό την κάνει πολύ σκεπτική για το ρόλο της στο Κοινοβούλιο. Άλλωστε οι δυνατότητες των βουλευτών είναι περιορισμένες» τονίζει.
Ο γάμος του με τη βουλευτή όπως παραδέχεται περνάει εντάσεις όπως όλοι οι γάμοι. Εκείνος προσπαθεί όπως λέει όταν υπάρχει ένταση να διαλογίζεται εν μέσω τρικυμίας. Να είναι δηλαδή ψύχραιμος. Άλλωστε η συμβίωση θέλει ταλέντο.
Αδυναμία δεν έχει μόνο στη σύζυγό του αλλά και στα δύο του παιδιά γι ‘ αυτό και βοηθάει άμεσα στην φροντίδα:«από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου ήθελα να κάνω οικογένεια» τόνισε ο Μάξιμος.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου