16.7.11

Μαριάννα Σμπώκου: Θέλει και τον έναν και τον άλλο !

Η Μαριάννα Σμπώκου αναμφισβήτητα συγκαταλέγεται στις πιο περιζήτητες νύφες της high society. Γνωστή στους κοσμικούς κύκλους, τον τελευταίο καιρό μας έχει μπερδέψει με τους συνοδούς της.
Πριν λίγο καιρό την είδαμε στα βραβεία «Mad Awards 2011» να κάθεται δίπλα στον Θοδωρή Κυριακού και σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα εθεάθη με το γνωστό φαρμακοβιομήχανο Αχιλλέα Βιγκόπουλο, να διασκεδάζει σε νυχτερινό κέντρο με τα τραγούδια του Αντώνη Ρέμου.
Άλλωστε, για τον δεύτερο γίνεται μεγάλη συζήτηση τους τελευταίους μήνες, ότι μαζί αποτελούν το νέο love story της κοσμικής Αθήνας. Μετά το χωρισμό του από τη Δήμητρα Ματσούκα, ο επιχειρηματίας φαίνεται να έχει βρει ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο της Μαριάννας Σμπώκου.
Από την άλλη, είναι φυσιολογικό μια δραστήρια γυναίκα που ασχολείται με τη διαφήμιση να διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον αντιπρόεδρο του ομίλου ΑΝΤ1, μιας και εργαζόταν κατά το παρελθόν στο τμήμα δημοσίων σχέσεων του τηλεοπτικού σταθμού της λεωφόρου Κηφισίας.
Η οικογένεια της γοητευτικής Μαριάννας δραστηριοποιείται στο χώρο των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων, ενώ η ίδια ασχολείται και με το PR και με την οργάνωση λαμπερών εκδηλώσεων. Φημίζεται για το ξεχωριστό της στιλ και ουκ ολίγες φορές έχει φιλοξενηθεί στις κοσμικές στήλες. Η ουσία είναι ότι μας μπέρδεψε με τις εξόδους της και αναμένουμε από εκείνη να λύσει σύντομα το… γόρδιο δεσμό! CIAO

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου