29.7.11

Γόνοι γνωστών οικογενειών σφάχτηκαν στην Μύκονο

Άγριο φονικό σε ένα από τα πιο γνωστά μαγαζιά της Μυκόνου για ασήμαντη αφορμή. Ένας 20χρονος Ιταλός φοιτητής έπεσε νεκρός, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με παρέα νεαρών Ελληνοελβετών στο Cavo Paradiso.
Ο δράστης που, σύμφωνα με πληροφορίες, κατάγεται από γνωστή οικογένεια Ελληνοελβετών, επιτέθηκε στο φοιτητή Οικονομικών από το Μιλάνο και τον χτύπησε με ένα μπουκάλι βότκα στο κεφάλι, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να ξεψυχήσει. Ο δράστης, αμέσως μετά την πράξη του, εξαφανίστηκε.
Όλα ξεκίνησαν, σύμφωνα με το δημοσίευμα στο protothema.gr, τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο 20χρονος Μιλανέζος φοιτητής ξεκίνησε με δεκαμελή παρέα από το ξενοδοχείο του στον Ορνό για το Cavo Paradiso, σε πάρτι που έπαιζε ο γνωστός Dj Tiesto. Εκεί, βρισκόταν και μια παρέα Ελληνοελβετών, οι οποίοι διασκέδαζαν στο τραπέζι τους. Οι δείκτες του ρολογιού δείχνουν 5 τα ξημερώματα, όταν ο φοιτητής και η παρέα του πλησιάζουν στο τραπέζι των νεαρών Ελληνοελβετών και αρχίζουν να χορεύουν δίπλα τους, κάτι το οποίο, σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ήταν αυτό που έκανε να …ανάψουν τα αίματα και λίγα λεπτά αργότερα τον έλεγχο να χαθεί.
Ο ένας από την παρέα σηκώνεται και ζητά από το νεαρό φοιτητή να απομακρυνθεί. Όταν αυτός αρνήθηκε, άρχισαν να διαπληκτίζονται, με αποτέλεσμα ο Ελληνοελβετός να αρπάξει ένα μπουκάλι και να χτυπήσει τον Ιταλό στο κεφάλι. Ένα δυνατό και μοιραίο χτύπημα, που οδήγησε στον ακαριαίο θάνατο του 20χρονου. Στις 5:16 ο σεκιούριτι του καταστήματος ενημερώνει την Αστυνομία, ενώ στο σημείο φθάνει και ασθενοφόρο, για να μεταφέρει το νεαρό στο κέντρο υγείας Μυκόνου, όπου οι γιατροί διαπιστώνουν το θάνατό του.
Στο νησί των ανέμων, η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό του δράστη, ενώ ενισχύσεις έχουν σταλεί και από τη Σύρο. Η σορός του νεαρού, με εντολή εισαγγελέα, μεταφέρεται σήμερα στο νεκροτομείο Πειραιά, ενώ μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται να φθάσει και η οικογένεια του νεκρού. Μέσω της δικηγόρου τους, κυρίας Αλέκας Δήμου, θα κινήσουν όλες τις διαδικασίες, προκειμένου να τιμωρηθούν οι δράστες της άγριας δολοφονίας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου