28.7.11

Και από Αύγουστο …Χειμώνας στα Καλάβρυτα !

Ξεκίνησε η προπώληση της ετήσιας κάρτας ΣΚΙ για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με ειδική έκπτωση -50%!
Το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων ξυπνάει τη διάθεση για χιόνι μέσα στην καρδιά του καλοκαιριού προσφέροντας στους χιονοδρόμους τη δυνατότητα να αγοράσουν με έκπτωση -50% την ετήσια κάρτα σκι.
Η πώληση της ετήσιας κάρτας στην ειδική τιμή των 160 ευρώ για όλη τη χιονοδρομική περίοδο 2011-2012 θα γίνεται αποκλειστικά μέσα από το site του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων www.kalavrita-ski.gr .Η έκπτωση ισχύει για on-line αγορές μέχρι τις 31 Αυγούστου και μέχρι εξαντλήσεως του μέγιστου αριθμού της προσφοράς (350 κάρτες με αυστηρή προτεραιότητα βάσει ημερομηνίας και ώρας ολοκλήρωσης της ηλεκτρονικής διαδικασίας).
Οι κάτοχοι της ετήσιας κάρτας του Χιονοδρομικού Κέντρου Καλαβρύτων, εκτός από την ειδική τιμή, απολαμβάνουν και άλλα βασικά οφέλη, όπως απευθείας πρόσβαση στους αναβατήρες, χωρίς αναμονή για έκδοση εισιτηρίου αλλά και εκπτώσεις σε επιλεγμένα καταστήματα και επιχειρήσεις.
Όπως και πέρυσι, έτσι και φέτος, η πρωτοποριακή ιδέα επικοινωνίας με τους φίλους του σκι και snowboard μέσα στον Αύγουστο, αναμένεται να έχει μεγάλη επιτυχία ειδικά μετά από την πρόσφατη σεζόν λειτουργίας του Χιονοδρομικού Καλαβρύτων που άφησε πολύ θετικά αποτελέσματα σε χιονοδρόμους και επισκέπτες. Παράλληλα, αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε εξέλιξη η On-line έρευνα ικανοποίησης επισκεπτών στο link www.kalavrita-ski.gr/erevna που διενεργεί το Χιονοδρομικό Κέντρο Καλαβρύτων με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των υπηρεσιών και των υποδομών.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου