28.7.11

''Σκότωσα την κοπέλα μου και θέλω να παραδοθώ''!

Μαχαίρωσε την 37χρονη σύντροφό του και περιφερόταν στη Φθιώτιδα από την περασμένη Δευτέρα...
Ο 40χρονος δεν άντεξε άλλο τις τύψεις και την ταλαιπωρία. Στις 12.00 περίπου βρέθηκε σε πρατήριο έξω από τη Λαμία και ζήτησε να κάνει ένα τηλεφώνημα στην αστυνομία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο τηλέφωνο δήλωσε την ταυτότητά του και είπε "θέλω να παραδοθώ". Σε λίγα λεπτά οι άνδρες της Ασφάλειας Λαμίας περνούσαν χειροπέδες στον δολοφόνο του Λουτρακίου, που νωρίς τη Δευτέρα σκότωσε την 37χρονη σύντροφό του.
Το άγριο έγκλημα ερωτικού πάθους, που έγινε σε εξοχικό σπίτι στον οικισμό Άνω Χαρβάτι Λουτρακίου, συγκλόνισε την τοπική κοινωνία, αλλά και τους αστυνομικούς, που βρήκαν την 40χρονη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος με πολλαπλές μαχαιριές στο στήθος και την κοιλιακή χώρα.
Οι γείτονες λίγη ώρα πριν καλέσουν την αστυνομία είχαν ακούσει έντονο διαπληκτισμό του ζευγαριού, ενώ στη συνέχεια ο δολοφόνος πήρε το αυτοκίνητο της συντρόφου του και εξαφανίστηκε.
Σύμφωνα με πληροφορίες την επόμενη μέρα το αυτοκίνητο, εντοπίστηκε σε ξενοδοχείο της εθνικής οδού κοντά στον Καραβόμυλο. Οι αστυνομικοί το έθεσαν υπό παρακολούθηση, αλλά για 2 ημέρες ο δράστης δεν εμφανίστηκε.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Φθιώτιδας όλες αυτές τις ημέρες χτένιζε την περιοχή για τον εντοπισμό του δράστη, αφού είχε πληροφορίες ότι κινούταν πεζός. Σύμφωνα με πληροφορίες τον είχαν δει να κινείται πεζός στις Ράχες, στον Αη Γιάννη, αλλά και στην περιοχή του Μώλου.lamiareport.gr

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου