9.7.11

Προσπαθούν να φρενάρουν τον Σαμαρά μέσω… Καραμανλή !!

Για… προσωπικές απόψεις του Γιώργου Βουλγαράκη, έκανε λόγο ο Ευριπίδης Στυλιανίδης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του πρώην υπουργού περί επιστροφής Καραμανλή και επανένωσης της Κεντροδεξιάς.
Παράλληλα, τόνισε πως κάποιοι προσπαθούν εντέχνως να κάνουν κακό στον Αντώνη Σαμαρά, χρησιμοποιώντας το όνομα του προκατόχου του. Τον σέβομαι τον κ. Βουλγαράκη, διετέλεσε Υπουργός αυτής της παράταξης αλλά νομίζω αυτή τη στιγμή δεν έχει σημασία ποια είναι η προσωπική άποψη του καθενός.
Η δική μας άποψη είναι ότι η ΝΔ είναι μια μεγάλη δύναμη, η οποία θα μεγαλώνει όλο και περισσότερο το επόμενο διάστημα, και διορθώνοντας λάθη ή παραλείψεις θα προσφέρει εναλλακτική πολιτική εξόδου από την κρίση, ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής Ροδόπης και πρόσθεσε:
Το να χρησιμοποιούν τώρα το όνομά του για να φρενάρουν την προσπάθεια που κάνει ο Αντώνης Σαμαράς και η ΝΔ νομίζω ότι είναι μάλλον ύποπτο για αυτούς που το κάνουν. Ο ίδιος ο Καραμανλής έχει τοποθετηθεί με σαφήνεια, με ευθύτητα και στηρίζει την πορεία αυτής της παράταξης την οποία ο ίδιος αγαπά και έχει υπηρετήσει όλα τα προηγούμενα χρόνια.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου