2.7.11

Γιώργος Παπαδάκης: ¨Καλημέρα Ελλάδα¨ για τελευταία φορά ;

Τίτλοι τέλους για την Ιστορική εκπομπή !!
Συγκινημένος εμφανίστηκε χθές το πρωί ο Γιώργος Παπαδάκης, ενώ λίγο πριν τον αποχαιρετισμό προς τους τηλεθεατές, λίγο έλειψε να βάλει τα κλάματα.
«Καλημέρα, Ελλάδα», είπε φορτισμένος στην αποφώνηση ο Παπαδάκης και συνέχισε: «Ίσως ν’ ακούγεται για τελευταία φορά ο τίτλος. Αυτό δεν σημαίνει ότι εμείς οι υπόλοιποι δεν θα είμαστε μαζί . Μπορεί ναι μπορεί και όχι. Αλλά ως τίτλος εκπομπής δεν θα ξανακουστεί. Και εδώ επειδή μπορεί να συγκινηθώ… Καλημέρα, Ελλάδα».
Λίγο νωρίτερα, στο πλατό της εκπομπής είχαν βρεθεί η Νάντια Μπουλέ και ο Θανάσης Πάτρας, οι οποίοι καλούνται να πάρουν τη σκυτάλη και να καλύψουν το κενό για light ενημέρωση και πρωινή ψυχαγωγία από την επόμενη εβδομάδα και μέσα από την εκπομπή “Elatte”.
Μάλιστα, η νεαρή παρουσιάστρια είχε σπεύσει να ζητήσει συμβουλές από τον Γιώργο Παπαδάκη. «Πείτε μου το top-3 των συμβουλών που θα δίνατε σε κάποιον», του ζήτησε και εκείνος της απάντησε: «Καλές σχέσεις με τους συνεργάτες, καλές σχέσεις μεταξύ σας και μία τρίτη συμβουλή προς εσένα Νάντια: Φά’ τους γιατί θα σου φάνε την εκπομπή». Αυτό το τελευταίο ο παρουσιαστής το είπε χαριτολογώντας και κοιτάζοντας τη Ντόρα Κουτροκόη και τον Γιώργο Παγάνη που θα υποστηρίζουν δημοσιογραφικά την εκπομπή της Νάντιας Μπουλέ και του Θανάση Πάτρα.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου