8.7.11

Συνεργασία για την ανάδειξη της Πύλου !

Ο Δήμαρχος Πύλου-Νέστορος κος Δημήτριος Π.Καφαντάρης συναντήθηκε με τον Πρόεδρο του Εκπολιτιστικού Συλλόγου Πύλου «ΤΟ ΝΑΥΑΡΙΝΟ» κο Δημήτριο Μυσιρλή και τον ταμία κο Κωνσταντίνο Καραλή για θέματα που αφορούν την ανάδειξη του Δήμου. Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 8 Ιουνίου 2011 στο Δημοτικό Κατάστημα της Πύλου, παρόντων του Προέδρου του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας Πύλου κο Κωνσταντίνο Νερατζόγλου και του Δημοτικού Συμβούλου κο Θεόδωρου Χαραμαρά.
Ο κος Δήμαρχος καλωσόρισε τους καλεσμένους του και άνοιξε την συζήτηση ενημερώνοντάς τους για αναπτυξιακά έργα που έχουν αρχίσει ήδη να υλοποιούνται αλλά και έργα που βρίσκονται σε διαδικασία προώθησης των διαδικασιών ένταξης τους. Τα μέλη του συλλόγου ευαισθητοποιημένα από την κινητικότητα, τις προσπάθειες και τον κόπο που καταβάλει ο κος Καφαντάρης για την αναβάθμιση του Δήμου του, υποσχέθηκαν να συνεργαστούν με την Δημοτική Αρχή στο πλαίσιο των γενικότερων προσπαθειών που καταβάλλονται για την βελτίωση της περιοχής. Προς την κατεύθυνση αυτή, το πρώτο θέμα της συζήτησης αποτέλεσε ο φωτισμός της πλατείας της Πύλου, έργο το οποίο ο σύλλογος Πυλίων προθυμοποιήθηκε να το επιχορηγήσει. Πιο συγκεκριμένα, ο σύλλογος ανέλαβε την υποχρέωση της αντικατάστασης των παλαιών φωτιστικών με νέα, με την συνεργασία του Δήμου Πύλου-Νέστορος. Στην συνέχεια, συζητήθηκε η κατασκευή και η μελλοντική τοποθέτηση μιας μαρμάρινης στήλης στην Πύλο ως ένδειξη απόδοσης τιμής στον συμπατριώτη μας ΒΕΛΙΟ ΚΑΡΑΒΙΑ για την ηρωική πράξη του, με την διάσωση 29 ναυτικών από το φλεγόμενο δεξαμενόπλοιο IRENES SERENADE στις 23/02/1980 στο λιμάνι της Πύλου.
Με το πέρας της συζήτησης που διεξάχθηκε σε κλίμα φιλικότητας και οι δύο μεριές συμφώνησαν να βρίσκονται σε άμεση επαφή και επικοινωνία για την αποπεράτωση έργων που θα βοηθήσουν στην ανάδειξη της περιοχής. Τα μέλη του συλλόγου υποσχέθηκαν να βρίσκονται στο πλευρό του Δημάρχου στηρίζοντάς τον έμπρακτα στην υλοποίηση των οραμάτων του που αποσκοπούν στην αναβάθμιση του Δήμου μας.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου