9.7.11

Εγκαινιάστηκε το ΕΚΑΒ Φιλιατρών !

Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου-Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου κ. Τάσος Αποστολόπουλος παραβρέθηκε στην τελετή έναρξης της λειτουργίας του νέου σταθμού του Ε.Κ.Α.Β. στα Φιλιατρά.
Στην τελετή παρέστησαν επίσης οι βουλευτές Μεσσηνίας κ. κ. Δημήτρης Κουσελάς και Οδυσσέας Βουδούρης, ο Δήμαρχος Τριφυλλίας κ. Κώστας Κόλλιας, ο Διοικητής της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας κ. Παναγιώτης Γκούμας, οι Πρόεδρος και Αντιπρόεδρος του Ε.Κ.Α.Β. κ. κ. Ιωάννης Ροτζιώκος και Παναγιώτης Κορμάς, ο Διοικητής του Κέντρου Αποθεραπείας Φυσικής και Κοινωνικής Αποκατάστασης Μεσσηνίας κ. Λεωνίδας Παρασκευόπουλος και ο Διοικητής του Νοσοκομείου Κυπαρισσίας κ. Πάνος Μπόζος.
Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Φεβρουάριο η Αποκεντρωμένη Διοίκηση, σε συνεργασία με την Διοίκηση της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας και βάσει του προγραμματισμού του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, ενέκρινε την προμήθεια 31 ασθενοφόρων τύπου «Β» για τις ανάγκες του Ε.Κ.Α.Β. στην Πελοπόννησο, την Δυτική Ελλάδα και τα Ιόνια Νησιά. Η δαπάνη ανήλθε στο ποσό των 2.170.000 ευρώ.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου