8.7.11

Χάκερς «χτύπησαν» την σελίδα της Βουλής !!

Επίθεση από άγνωστο «χάκερ» δέχτηκε η ιστοσελίδα της Βουλής των Ελλήνων.
Η επίθεση υπογράφεται από την ομάδα "REAL DEMOCRACY REVERSE ENGINEERING". Οι «χάκερς» έχουν αποκρύψει συγκεκριμένους χαρακτήρες από τους εκτεθειμένους κωδικούς, ώστε να μην είναι εφικτό σε τρίτους να χρησιμοποιήσουν τα δεδομένα που κοινοποίησαν. Δεν είναι σαφές πως ακριβώς πραγματοποιήθηκε η επίθεση, αν οφειλόταν σε συγκεκριμένη αδυναμία ή λάθος παραμετροποίηση του διακομιστή.
Η ομάδα πιστεύεται ότι σχετίζεται με τους Anonymous που πρόσφατα είχαν διακηρύξει πως ξεκινούν σειρά επιθέσεων σε ιστοσελίδες στην Ελλάδα, για να υποστηρίξουν το κίνημα των "Αγανακτισμένων" και δεν αποκλείεται αυτή να είναι η πρώτη τους επίθεση, με τη χρήση άλλου ονόματος.
Στο κείμενό τους οι «χάκερς» αναφέρουν μεταξύ άλλων:
"Σχεδόν 40 χρόνια από τότε που ήσουν πάνω στα κάγκελα του Πολυτεχνείου. Τίμιος και δίκαιος ο αγώνας σου τότε. Τότε που σαν νέος είχες όνειρα και μέλλον. Εγώ πάλι, δεν έχω τίποτα. Μου πήρες τα όνειρα και το μέλλον.
Δεν μιλάω στους πολιτικούς. Αυτοί είναι ανάξιοι λόγου εδώ και χρόνια. Σε εσένα που τους βγάζεις μιλάω. Το ξέρεις πως είναι ανίκανοι, αλλά τους ξαναβγάζεις. Τους βγάζεις γιατί είναι γιοί, ανιψιοί και κόρες. Γιατί έχεις μείνει ακόμα στον εθνικό διχασμό."
Να σημειώσουμε πάντως ότι η ιστοσελίδα της Βουλής είχε κοστίσει πάνω από 1.000.000 ευρώ.PROTO THEMA

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου