30.6.11

Ελένη Μενεγάκη: «Μην ακούτε όσα λέγονται για τις αμοιβές των στελεχών της TV...»

Τις αμοιβές των στελεχών της τηλεόρασης σχολίασε η Ελένη Μενεγάκη, με αφορμή την συνέντευξη του Νίκου Χατζηνικολάου σε γνωστό εβδομαδιαίο περιοδικό. Μάλιστα, όταν οι συνεργάτες της αναφέρθηκαν στο σημείο της συνέντευξης, όπου εκείνος μιλά για το σπίτι του, το οποίο είναι και το μοναδικό περιουσιακό του στοιχείο, η Ελένη Μενεγάκη είπε:
«Θέλω να τονίσω ότι τις περισσότερες φορές δεν ισχύουν και δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα τα όσα γράφονται κατά καιρούς για τα λεφτά που παίρνουν κάποια πρόσωπα στην τηλεόραση. Τα χρήματα, είναι σίγουρα πολύ περισσότερα απ’όσα θα έπαιρνε κάποιος άλλος που κάνει μια άλλη δουλειά, αλλά δεν είναι πάντα αυτά που ακούγονται. Δεν ισχύουν αυτά που ακούγονται και το ξέρουμε. Και μην ξεχνάτε ότι ο άνθρωπος συντηρεί και μια οικογένεια. Η σύζυγός του δεν δουλεύει, έχει τρία παιδιά… είναι και αυτοί οι φόροι που δεν σε αφήνουν να σηκώσεις κεφάλι βρε παιδί μου…»
Και κάπου εκεί η Ελένη Μενεγάκη έκανε λόγο για τα «χρυσά» συμβόλαια, αναφέροντας: «Μην ξεχνάμε άλλωστε ότι τα καλά λεφτά δεν τα παίρνει κάποιος από την αρχή, τα παίρνει αργότερα. Αν και ο Νίκος είναι ακόμη πολύ μικρός».
«Είναι 49 ετών», της είπαν οι συνεργάτες της, αλλά η Ελένη ένιωσε τέτοια έκπληξη που ούτε εκείνοι που κάθονταν απέναντί της δεν πίστευαν στην αντίδραση. «49; Είναι 49; Πήγε 49 ο Νίκος;», είπε η παρουσιάστρια και συνέχισε λέγοντας: «Πάντως τώρα είναι πιο όμορφος από παλιά και ευτυχώς που άλλαξε και τα γυαλιά που φορούσε παλιότερα στο mega γιατί αυτός ο σκελετός ήταν... απερίγραπτος!»
" style="text-align: left;" trbidi="on">

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου