9.6.11

Στην Πελοπόννησο αύριο το απόγευμα η φλόγα των Special Olympics

Τα χρώματα της ελπίδας των Special Olympics φθάνουν αύριο στη Πελοπόννησο με πρώτο σταθμό την Κορινθία, όπου στις 4 μετά το μεσημέρι, η φλόγα θα σταματήσει στην πλατεία Ευαγγελίστριας στους Αγίους Θεοδώρους κι ακολούθως μέσω του Ισθμού θα κατευθυνθεί στην Κόρινθο.
H άφιξη της φλόγας των Special Olympics στην Κόρινθο θα γίνει στις 17:45, όπου θα αρχίσει η λαμπαδηδρομία και από τις οδούς Γεωργίου Παπανδρέου και Εθνικής Αντιστάσεως θα φτάσει στην πλατεία Ελευθερίου Βενιζέλου, όπου θα πραγματοποιηθεί τελετή υποδοχής.
Ακολούθως, λίγο πριν τις επτά το απόγευμα, η φλόγα θα αναχωρήσει για το Λουτράκι, μέσω των οδών Δαμασκηνού, Ερμού και τις Παραλιακής οδού.
Η φλόγα της ελπίδας θα φτάσει στο Λουτράκι στις 8.30 το βράδυ όπου στην πλατεία Κρήνης θα γίνει η τελετή υποδοχής.
Ο Δήμος καλεί τον κόσμο να συνοδεύσει την φλόγα και να συμμετάσχει στην τελετή υποδοχής συμβάλλοντας, 'στην επίτευξη ενός κοινού και ευαίσθητου σκοπού παγκόσμιας εμβέλειας, τη δημιουργία μιας κοινωνίας που δεν θα ορίζεται από αυτούς που αποκλείονται, αλλά από αυτούς που εντάσσονται'.
Η φλόγα θα διασχίσει την δυτική Κορινθία και θα συνεχίσει το ταξίδι της στην Δυτική Ελλάδα με προορισμό την Πάτρα το Σάββατο.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου