2.6.11

H εταιρεία ΜΕΓΑ αντιστέκεται στον διεθνή ανταγωνισμό και την Κρίση !

Στηρίζοντας τις Ελληνικές επιχειρήσεις –Στηρίζουμε το Μέλλον μας !
* H μοναδική βιομηχανία ελληνικών κεφαλαίων στον τομέα παραγωγής επώνυμων προϊόντων ατομικής υγιεινής
H ΜΟΝΑΔΙΚΗ  βιομηχανία ελληνικών κεφαλαίων στον τομέα παραγωγής επώνυμων προϊόντων ατομικής υγιεινής για μωρά, γυναίκες και ηλικιωμένους, η εταιρεία Μέγα, σε καιρούς κρίσης αυξάνει τις πωλήσεις της.
Με κύριους ανταγωνιστές την πανίσχυρη Procter & Gamble και άλλες δύο αμερικανικές επιχειρήσεις, η εταιρεία κατορθώνει να αποσπά μερίδια που σπάνια συναντά κανείς σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα από εθνικό παραγωγό, ανεξάρτητο από τις πολυεθνικές.
Ειδικότερα στην αγορά των γυναικείων επιθεμάτων, η εταιρεία έχει αυξήσει το μερίδιό της, ενώ σε ολόκληρη την κυριαρχούμενη από αμερικανικές εταιρείες ευρωπαϊκή αγορά ειδών ατομικής υγιεινής αποτελεί μία από τις πέντε, μόνο, εναπομείνασες σημαντικές εθνικές επιχειρήσεις.
Σε μια περίοδο που αρκετές βιομηχανίες φθίνουν ή απαξιώνονται αδυνατώντας να ανταγωνιστούν πολυεθνικές, το εργοστάσιό της στις Αχαρνές
διαθέτει δική του τεχνογνωσία και παράγει επώνυμα προϊόντα και προϊόντα για τρίτους, δίνοντας έμφαση στην έρευνα, στον πρωτότυπο προϊοντικό σχεδιασμό και στις πλέον αυστηρές διαδικασίες ποιοτικού ελέγχου.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου