10.6.11

" Άδειασαν " τον Απ.Γκλέτσο στο Δημοτικό συμβούλιο !

Μάταια περίμενε τους δημοτικούς συμβούλους - δικούς του και της αντιπολίτευσης - ο Δήμαρχος της Στυλίδας Απόστολος Γκλέτσος στο δημοτικό συμβούλιο.
Από το συνδυασμό του απουσίαζαν συνολικά 8 σύμβουλοι και 6 από τη μειοψηφία με αποτέλεσμα να μην μπορεί να συγκεντρώσει απαρτία για να ξεκινήσει η συνεδρίαση, η οποία και ματαιώθηκε.
Τα προβλήματα στο συνδυασμό του Απ. Γκλέτσου δείχνουν να είναι εκρηκτικά αφού ήδη ένας δημοτικός σύμβουλος ο Νίκος Αγαπίου έχει δηλώσει ανεξάρτητος, άλλοι δύο οι κκ Μύτης και Βελεσιώτης, έχουν καταθέσει σχετικές επιστολές δηλώνοντας ανεξάρτητοι και οι οποίες αναμένονταν να συζητηθούν στη συνεδρίαση.
Μάλιστα ο γιατρός κ. Μύτης, πρώην δήμαρχος Στυλίδας, που εξελέγη και πρώτος σύμβουλος στις εκλογές, έχει σταματήσει να μετέχει σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου από τα μέσα Φεβρουαρίου.
Είναι χαρακτηριστικό ότι παρά τις τηλεφωνικές επικοινωνίες που έκανε ο ίδιος ο δήμαρχος σε κάποιους από τους δημοτικούς συμβούλους που απουσίαζαν για να τους μεταπείσει να μετάσχουν στη συνεδρίαση δεν μπόρεσε να πείσει κανέναν με συνέπεια τη ματαίωση της συνεδρίασης.

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου