4.6.11

Ποιους αποκάλεσε « ΝΤΙΝΤΗΔΕΣ » ο Μειμαράκης !!

Με τη λέξη «ντιντήδες» που εισήγαγε στην... πολιτική ορολογία ο κ. Φ. Κρανιδιώτης, χαρακτήρισε τους βουλευτές που πρόσφατα φυγαδεύτηκαν από τη Βουλή για την αποφυγή περαιτέρω επεισοδίων o πρώην υπουργός κ. Β. Μεϊμαράκης.
Ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Δημοκρατίας αιφνιδίασε με την τοποθέτησή του (ΕΡΑ), καθώς επέκρινε τους συναδέλφους του για τη στάση τους, αλλά όχι εκείνους που κινήθηκαν απειλητικά εναντίον τους. «Αυτοί είναι οι ντιντήδες όπως είπε ο Φαήλος, οι φλώροι που λέγαμε εμείς, οι φλούφληδες που λένε κάποιοι άλλοι.
Οι σαλονάτοι που λένε κάποιοι άλλοι. Οταν ασχολείσαι με τα κοινά δεν έχει φοβάμαι. Και αντιδρώ άμεσα σε αυτό», είπε χαρακτηριστικά αναφερόμενος στους βουλευτές.
Δεν έδειξε, μάλιστα, έκπληξη όταν ετέθη υπόψη του ο κίνδυνος να υπάρξει τραυματισμός πολιτικού προσώπου. «Να φάει και την πέτρα. Να φάει και το γιαούρτι.
Οταν εμείς είχαμε πολιτική που τότε ήταν θερμή και σε ένταση, συνελεύσεις στον δικηγορικό σύλλογο που έζησα εγώ και στη Βουλή και παντού. Δεν είναι η πολιτική για να κάθεσαι, να περνάς καλά και να πίνεις καφεδάκι, να πηγαίνεις στις δεξιώσεις», τόνισε.ΗΜΕΡΗΣΙΑ

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου