30.6.11

Η Νύφη το ....έσκασε ;

Ακόμα και αν το Μονακό διαψεύδει ότι η Σαρλίν Γουίτστοκ, μέλλουσα σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου σκόπευε να τον εγκαταλείψει και να γυρίσει για πάντα στην πατρίδα της, την Νότια Αφρική, η υποψία και μόνο ενός ακόμα σκανδάλου της οικογένειας Γκριμάλντι έχει αναστατώσει το πριγκιπάτο.
Σύμφωνα με την ηλεκτρονική εφημερίδα L'Express.fr, η Σαρλίν έφτασε στο αεροδρόμιο της Νίκαιας με σκοπό να επιβιβαστεί στην πρώτη πτήση για th Νότιιο Αφρική, όταν πληροφορήθηκε πριν από λίγες ημέρες ότι ο Αλβερτός δεν έχει δύο παιδιά εκτός γάμου, αλλά τρία...
Μάλλον αυτό το χτύπημα ήταν βαρύ για την 33χρονη, που θέλησε να φύγει πριν να είναι πολύ αργά. Σύμφωνα με την εφημερίδα, την Σαρλίν σταμάτησε στο αεροδρόμιο η γαλλική αστυνομία η οποία είχε ειδοποιηθεί από το ανάκτορο του Μονακό.
Για να την πείσουν να αλλάξει γνώμη επιστρατεύτηκαν όλοι οι συγγενείς του Αλβέρτου, αλλά και μέλη των σημαντικότερων οικογενειών των Μονεγάσκων. Η νύφη δέχτηκε να επιστρέψει, αλλά από τότε απέχει από όλες τις οικογενειακές συγκεντρώσεις και γιορτές.
Αύριο θα τελεστεί ο πολιτικός γάμος και το Σάββατο ο θρησκευτικός και όλοι ανυπομονούν να δουν αν τελικά η Σαρλίν θα ντυθεί νύφη με το εξαίσιο νυφικό του Αρμάνι ή όχι...

ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΑ ΝΕΑ και ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αρχειοθήκη ιστολογίου